Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ženy a muži můžou jít na pivo společně. Je tu Samson Radler

Co se píše o pivovarech a pivu


Ženy a muži můžou jít na pivo společně. Je tu Samson Radler

[pátek, 15. červen 2012]

Dámy ho přivítají s nadšením, muži budou příjemně překvapeni. Doba, kdy se našinec díval na ovocné pivo přes prsty, už je pryč. Radlery jsou zkrátka čím dál více trendy. Aby ne! Vždyť kdo by pohrdl skvělým ovocným osvěžením s poctivou pivní chutí. Přesně takový je Samson Radler. K dostání je hned ve dvou příchutích. Lemon a Grapefruit. S tou přišel Samson jako první na český trh už začátkem února. A teď k tomu přidal i třetinkové lahve s twist uzávěrem!

Radlery jsou příjemným oživením naší pivní scény. Tento nápoj představuje vyváženou kombinaci, kvalitního piva, bohatého na celou řadu iontů a minerálů, a pravé ovocné šťávy, která jej činí příjemně osvěžujícím. A o tom, že je to šťastná kombinace, vypovídá jeho velká oblíbenost mezi konzumenty jak na vyspělých (Německo, Rakousko), tak i na nově rostoucích pivních trzích v Evropě (Chorvatsko, Slovinsko…).

Seznamte se: Samson Radler

Pivovar Samson si tuto skutečnost dobře uvědomuje, a proto s příchodem nového vlastníka zahájil vývoj svého radlera. A jelikož šlo o kvalitu, inspiroval se tradičním a renomovaným rakouským producentem tohoto osvěžujícího moku. To výrazně přispělo k tomu, aby byl Samson Radler skutečným originálem a současně ctil původní recepturu.

Podařilo se nám získat vytříbenou chuť. Lidé, kteří náš radler ochutnali, si chválí, že není příliš sladký, ale ani hořký. Prostě se skvěle pije a osvěží,“ říká obchodní ředitel pivovaru Samson David Posekaný. Zároveň prozrazuje, že už brzy Samson představí další ochucenou variantu.

Nikdo kromě Samsonu nemá Radlera ve třetinkových lahvích s twist uzávěrem

Skutečností je, že radlery dnes letí především mezi mladými. Tomu bylo potřeba přizpůsobit i jejich design. Hlavním požadavkem bylo, aby Samson Radler byl na pohled přitažlivý, a také skvěle padnul do ruky. Etiketa je proto čistá a osvěžující. A tvary? Klasické půllitrové plechovky a unikátní třetinkové lahve s twist uzávěry. „Samson je vůbec první, který u nás ve třetinkových lahvích radlery nabízí,“ dodává David Posekaný.

Radler už je mezi lidmi!

V nedávné době proběhla celá řada promo a marketingových akcí souvisejících s relaunchem Samsonu a jeho produktů na českém trhu. Studentské kluby rozhýbal první ročník Samson BeerPongu. V Českých Budějovicích byl zase Samson v roli hlavního partnera Majálesu. To hlavní ale přijde už toto léto.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI