Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Domácí pivovary Holba, Zubr a Litovel nabídnou na Beerfestu klasická piva i speciály

Co se píše o pivovarech a pivu


Domácí pivovary Holba, Zubr a Litovel nabídnou na Beerfestu klasická piva i speciály

[středa, 30. květen 2012]

Olomoucký Beerfest letos otevře slavnostní naražení soudku s pivem Holba Šerák, proslulou jedenáctkou z produkce hanušovického pivovaru Holba, která patří k nejoblíbenějším pivům v kraji i celé republice.

U piva Holba, Zubr a Litovel budou moci návštěvníci Beerfestu posedět v pivních stanech s kapacitou 500 míst. Nejoblíbenější piva na Moravě potečou z více než desítky výčepních zařízení. Na čepu budou ležáky a výčepní piva všech tří značek, ale také speciály. Litovel tady poprvé představí svrchně kvašený speciál ALE z produkce vlastního minipivovaru a nebude chybět ani Litovelský Wit, který má za sebou úspěšnou premiéru.

Připíjet se bude také Zubrem MAXXIM, uvařeným u příležitosti 140. výročí přerovského Zubra a z výčepních píp dále potečou oblíbené jedenáctky z produkce všech tří pivovarů – Holba Šerák, třicátník Litovel Moravan - vítěz Zlaté pivní pečeti 2012 a Zubr Gold, nejlepší jedenáctka v republice a Pivo roku 2012, ležáky i nealko piva. Nabídku a chuť zpestří letní novinka Zubr YUZU, pivo s příchutí exotického yuzu a limetky a také ochucené pivo Escape. Přijďte si připít nejlepšími pivy domácích značek na Beerfest, který proběhne od 30. května do 2. června na Korunní pevnůstce v Olomouci

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Husička

čtvrtek, 31. květen 2012
15:53

Promiňte, ale musím Vás trochu poopravit - Holba, Zubr, ani Litovel nejsou žádné domácí pivovary nebo minipivovary. Jsou to středně velké průmyslové pivovary.


napsal(a): Husička (novis.m(a)seznam.cz) [Odpovědět]

yerka

čtvrtek, 31. květen 2012
18:09

yerka

to Husička: Není domácí spíš myšleno teritoriálně?


napsal(a): yerka [Odpovědět]

Adsense

29. březen 2024
01:05


posted by: Inzerce

Mosquit

čtvrtek, 31. květen 2012
21:28

Mosquit

to yerka:
Samozřejmě ano :-) Podobně jako "domácí hokejisté" nebydlí u mě nebo u Tebe doma, tak ani toto není "domácí pivovar" v tomto smyslu...


napsal(a): Mosquit [Odpovědět]

yerka

pátek, 1. červen 2012
21:11

yerka

to Mosquit: Myslím, že uživatel Husička slovo domácí vztáhl na velikost pivovaru ve smyslu restaurační mini, proto jsem psal o té teritoriálnosti :-)


napsal(a): yerka [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI