Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Přihlaste se na závod Radegast Beskydských šerpů

Co se píše o pivovarech a pivu


Přihlaste se na závod Radegast Beskydských šerpů

[středa, 30. květen 2012]

Vynést sud plný piva na dřevěném nosiči z Ostravice na Lysou horu. To bude úkol čtyřčlenných týmů, které se přihlásí do závodu Radegast Beskydský šerpa. Zájemci o splnění extrémního úkolu si musí pospíšit, protože počet startovních čísel je omezen na 50. Akreditace startuje v pondělí 28. května na stránkách www.radegast.cz. Podmínkou k úspěšné registraci je sestavení čtyřčlenného týmu, vyplnění formuláře a zakoupení 10 piv Radegast. Unikátní šerpský závod se uskuteční v rámci extrémního závodu Adrenalin Cup v sobotu 23. června.

Úkolem čtyřčlenných týmů bude dopravit co nejrychleji plný sud s pivem z Ostravice na vrchol Lysé hory. To znamená zdolat přes 900 metrů převýšení, poradit si s tradičními rozmary počasí a dobře spolupracovat s kamarády. Sud ponesou šerpové na tradičním dřevěném šerpském nosiči, který se používá k zásobování horských chat.

Závod zavítá do Beskyd už počtvrté. „Zájem o start je každý rok velmi vysoký. Stále se najde dost chlapů, kteří rádi přijmou výzvu a zažijí spolu něco mimořádného. Účastníci předešlých tří ročníků se vždy shodli na tom, že samotná účast v závodě je obrovským zážitkem,“ přiblížil hlavní motivaci účastníků závodu Michal Kučera, junior manažer značky Radegast.

Lákadlem pro dokončení závodu v limitu 4 hodin je odměna pro každý tým. Tou je 50litrový sud s pivem Radegast. Nejrychlejší tým se může těšit na 4 sudy a speciální pohár.

Závodníci se do závodu Radegast Beskydský šerpa mohou přihlásit na internetových stránkách www.radegast.cz. Aktuální informace budou i na stránkách www.adrenalincup.com. Konec registrací 21. června 2012.

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI