Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

ZlínBíírFest 2012: do Zlína míří Buty, Petr Bende i 31 pivních speciálů

Co se píše o pivovarech a pivu


ZlínBíírFest 2012: do Zlína míří Buty, Petr Bende i 31 pivních speciálů

[čtvrtek, 24. květen 2012]

Více než třicet druhů piva, bohatý doprovodný program pro děti i dospělé a skupiny jako Buty, Petr Bende & band, Fleret, Premier nebo Reflexy. To jsou mimo jiné lákadla ZlínBíírFestu 2012, jehož areál vyroste od pátku 15. do neděle 17. června přímo v centru Zlína pod Velkým kinem.

Chtěli jsme ve Zlíně konečně udělat zajímavý festival pro malé i velké, který osloví nejen pivaře a fandy dobré muziky, ale také gurmány a především celé rodiny s dětmi. Dospělí mohou ochutnat více než třicet pivních speciálů z celé České republiky včetně takových unikátů jako je až čtrnácti nebo osmnácti stupňové pivo. Zároveň si mohou dát vyhlášená zlínská grilovaná kolena nebo výbornou svíčkovou z Kroměříže. Pro řidiče chystáme i osvěžující nealko pivo. Pro děti pak samozřejmě limonádu a hlavně několik vystoupení kouzelníků včetně karnevalu známého Jirky Hadaše, skákací hrady, soutěže a jiné atrakce. Na své si přijdou i milovníci čtyř kol, protože pro ně je vyhrazena další velká část doprovodného programu,“ říká hlavní organizátor ZlínBíírFestu 2012, Stanislav Vorel.

Pivo máme rádi všichni, ale ruku v ruce s alkoholem musí jít také zodpovědnost za volantem. Proto jsme oslovili promo tým, který přiveze simulátor nárazu v autě, použití speciálních brýlí – simulace opilého chodce, trenažér jízdy na motocyklu. K dispozici bude i dětské mini dopravní hřiště a o dalších ukázkách v rámci bezpečnosti jednáme také s hasiči a policií, která přislíbila ukázku nových dálničních speciálů a další techniky. Jako třešnička na dortu určitě potěší i ukázka rally vozů z týmu Martina Bujáčka, Antonína Tlusťáka, nebo sbírka old-timerů. A pro hokejové fandy připravujeme autogramiádu hokejistů z týmu PSG Zlín.

Záštitu převzali hejtman Zlínského kraje i primátor Zlína

Symbolického naražení prvního sudu se v pátek o půl šesté večer ujme primátor Zlína, MUDr. Miroslav Adámek, který společně s hejtmanem Zlínského kraje, MVDr. Stanislavem Mišákem, převzal záštitu nad celou akcí. Potom už se mohou návštěvníci těšit na hudební večer spojený s degustací pěnivého moku, během kterého vystoupí populární skupiny Reflexy, Street 69 nebo brodská formace Nohow.

V sobotu Premier, BUTY a hokejisté PSG Zlín, v neděli Petr Bende s Fleretem

Sobotní program startuje od desáté dopolední, kdy se otevřou brány areálu. Během dne mohou návštěvníci degustovat, čeká je zábavný program s Radiem Čas, pivní a jiné soutěže pro dospělé i děti, autogramiády hokejistů a rallyových jezdců, kouzelnické vystoupení a také oblíbené skupiny nejen ze zlínského regionu. O odpolední zábavu se postará kapela Premier, Kačes a jeho Nový rumpál nebo revival legendárních Kabátů – Second Hand. Hlavní hudební hvězdou sobotního večera pak bude skupina BUTY, která před pár dny vydala po šesti letech nové CD a v plné polní opět vyráží dobývat festivaly a podia.

V rámci nedělního programu se kromě už zmíněných atrakcí mohou především děti těšit na populárního kouzelníka Jirku Hadaše, který pobaví svým zábavným karnevalem. Po něm se na podiu objeví zlínská stálice Jazzzubs. V odpoledních hodinách se můžete v rámci autogramiády potkat a popovídat si s hokejisty zlínského extraligového klubu PSG Zlín. A podvečer bude patřit dalším hudebním legendám. Nejdříve vizovické skupině Fleret a na závěr celého festivalu pak zazpívá své hity Petr Bende, který vystoupí i s celou kapelou. Celým programem festivalu bude provázet moderátor Ondřej Carda.

Ke vstupence pěkný dárek, do 17 let navíc zdarma

Vstupné jsme zvolili opravdu velmi lidové. Za celý víkend 250 korun, v pátek stokoruna, za sobotu nebo neděli 120 Kč, k tomu navíc i zvýhodněné rodinné vstupné. Děti a mládež do 17 let mají navíc vstup úplně zdarma. A ke každé vstupence od nás dostanete na památku i degustaci skleněný půllitr ZlínBíírFest a jeden světlý pivní speciál u výčepu, což je dohromady bonus nějakých 65 korun,“ zmiňuje velmi přijatelnou cenu vstupného Stanislav Vorel.

Originálním platidlem ZlínBíírFestu je tzv. „Baťák“, který má dle webových stánek www.zlinskypivnifestival.cz překvapivě bohatou a zajímavou historii.

Plakát

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

pivo

čtvrtek, 24. květen 2012
23:51

pivo

Dopodrobna popsané atrakce, skoro cirkus, ale o pivu zhola nic ! Tož nevím...


napsal(a): pivo [Odpovědět]

DanDv

čtvrtek, 24. květen 2012
23:06

Hm, promo akce KBT...


napsal(a): DanDv [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI