Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Zubr uvádí na trh pivní novinku: ochucené pivo s příchutí YUZU&Limety

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Zubr uvádí na trh pivní novinku: ochucené pivo s příchutí YUZU&Limety

[pondělí, 14. květen 2012]

Z plnící linky pivovaru Zubr sjíždějí první sudy, naplněné ochuceným pivem. Jde o absolutní novinku v sortimentu značky, charakteristickou nízkým obsahem alkoholu 2 procenta a především exotickou chutí YUZU&Limety. Vybrali si ji sami konzumenti při testování a dolaďování charakteru ochuceného Zubra.

Nechtěli jsme jít cestou pivní limonády a dlouho jsme hledali příchuť, která by podtrhla vlastní chuť piva a to se povedlo,“ komentuje vývoj produktu Nataša Rousková, sládková pivovaru Zubr. Yuzu je japonský citrusový plod s mimořádně osvěžující chutí a lahodným aroma. Jeho konzumace přináší delikátní chuťový zážitek, ideálně harmonující s tělem piva. Díky zvýšenému podílu ovocných složek přináší Zubr YUZU&Limeta osvěžení v každém doušku.

Jde o pivní nápoj s lákavou osvěžující chutí, ideální pro letní pití. Jeho další výhodou je nízký obsah alkoholu a přirozené nasycení oxidem uhličitým,“ říká Petr Hermély z marketingu pivovaru Zubr. Technologie výroby této novinky se zásadně neliší od klasicky vyráběného piva, do kterého se po ukončení zrání přidává ovocná složka. Načepované pivo chrání bílá hustá pěna v kontrastu se zlatou opaleskující barvou. Orientaci v nabídce usnadní i jeho výrazná etiketa s grafikou exotického ovoce.

Zubr YUZU&Limeta bude konzumentům k dispozici ve všech typech balení – sudech, skleněných NRW lahvích, PET lahvích s objemem 1,5 l a plechovkách.

Zubr jako první dává pivu příchuť exotiky. Dosud byl totiž s pivem spojován nejčastěji citron, pomeranč nebo různé druhy tuzemského ovoce. Yuzu je malý citrusový plod, u nás takřka neznámý, který roste na plantážích především v Japonsku a je využívaný v potravinářském průmyslu na celém světě. V rámci projektu „Léto s chutí Yuzu“ připravuje Zubr sérii ochutnávek nového produktu nejen v místech prodeje, ale také na koupalištích , festivalech a výletních místech.

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI