Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Nejoblíbenější české nealkoholické pivo Birell přichází s ovocnou novinkou

Co se píše o pivovarech a pivu


Nejoblíbenější české nealkoholické pivo Birell přichází s ovocnou novinkou

[čtvrtek, 10. květen 2012]

Trend svěžích ovocných nápojů vstupuje i do segmentu nealkoholických piv. V průběhu května a června uvede značka Birell do vybraných řetězců a restaurací letní novinku Birell Limetka & Malina se svěží ovocnou chutí. Birell Limetka & Malina je určen všem, kteří vyznávají osvěžující nápoje a zdravý životní styl. Právě ovocnou příchuť podle průzkumu společnosti TNS Aisa oceňuje u nápojů tohoto typu nejvíce respondentů.

Foto

Svěží ovocné chutě jsou tím, co si spotřebitelé žádají. Nealkoholické pivo v této podobě by si přála téměř jedna třetina respondentů březnového průzkumu agentury TNS Aisa. Naopak na českém pivním trhu doposud méně obvyklé chutě, jako kořeněné, bylinkové, sladké či dokonce slané, zatím spotřebitele příliš nelákají. Značka Birell vychází vstříc požadavkům trhu a představuje Birell s limetkovou a malinovou příchutí. Novinka nabízí spotřebitelům kromě ovocné chuti i další důležité atributy, které jsou při výběru nealkoholického piva podstatné. Za nejdůležitější vlastnosti považují respondenti skutečnost, že se jedná o přírodní nápoj (15 %), že neobsahuje chemické konzervanty (11 %) a barviva (8 %). Nutriční hodnoty sleduje 7 % respondentů průzkumu.

Náš nový Birell s příchutí limetek a malin se vyrábí přidáním přírodních ovocných šťáv do hotového Birellu Světlého. Nápoj si tak uchovává všechny přednosti nejoblíbenějšího českého nealkoholického piva a navíc nabízí novou osvěžující příchuť ovoce. Jsem přesvědčena, že si Birell získá touto novinkou řadu nových příznivců,“ uvedla Martina Kuncová, brand manažerka značky Birell.

Birell Limetka & Malina, který je určen především pro zahnání žízně na cestách, po sportu nebo během pracovních schůzek, je na trh uváděn v 0,5l plechovce.

Birell Limetka a Malina neobsahuje žádné chemické konzervanty a barviva a jeho kalorická hodnota činí pouhých 30 kalorií na 100 ml, což je podstatně méně než u sycených limonád .

Doporučená cena v maloobchodě je 19,90 Kč

Birell Limetka & Malina bude v průběhu května a června postupně distribuován do prodejen Žabka, Tesco Express, vybraných prodejen Billa, čerpacích stanic a restaurací.

O průzkumu: průzkum byl realizovaný agenturou TNS Aisa. Online dotazování probíhalo v měsíci březnu na vzorku 580 pivních fanoušků. Průzkumu se zúčastnilo 70 % mužů a 30 % žen ve věku 18–65 let.

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI