Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

V Zubru uvařili narozeninový speciál Zubr MAXXIM

Co se píše o pivovarech a pivu


V Zubru uvařili narozeninový speciál Zubr MAXXIM

[úterý, 24. duben 2012]

Čtrnáctistupňový speciál Zubr MAXXIM je dárkem všem příznivcům dobrého piva u příležitosti 140 let přerovského pivovaru. Konzumenty neohromí třeba zvláštní barevností, čím ale vyniká, je jeho síla chuti. Je plná, pěkně zaokrouhlená s vyšší a přitom lahodnou hořkostí.

Zubr MAXXIM je totiž skutečný originál, který ctí tradiční výrobu piva i starou recepturu. Díky tomu bylo možné dokonale vyladit nejen jeho chuť, ale celkovou charakteristiku tak, aby se odlišil od běžných piv a tak podpořil svoji výjimečnost.

Kromě originální chuti Zubr MAXXIM vyniká typickým aroma, sytou zlatou barvou a hustou pěnou. Příjemný dojem po napití ovlivňuje výborný říz, jako výsledek dlouhé doby zrání celých 90 dní. Zubr MAXXIM je oslavou 140 let pivovaru, během nichž se podle dostupných zdrojů uvařilo téměř 31 milionů hl piva a to je množství, které by zaplnilo 6,15 miliard půllitrů, tedy po půllitru pro téměř každého občana na světě.

Zubr MAXXIM poteče z restauračních píp už od zítřka. Je vítaným zpestřením nabídky a to potvrzuje i zájem trhu. Do prodeje už dáváme posledních 200 hl Maxxima v sudech,“ spokojeně vyjadřuje Petr Hermély, manažer marketingu. Speciál Zubr MAXXIM se vyrábí v limitovaném množství 1000 hl, proto se restauracím vyplatí zásobit se včas. Je k dispozici v lahvích v balení multipack po 8 kusech a v sudech jako filtrovaný i nefiltrovaný kvasničák. V nabídce bude pouze do vyprodání zásob především na Olomoucku, Zlínsku a Přerovsku. Se sériovou výrobou tohoto originálního speciálu zatím v Zubru nepočítají, záměrem je naopak zachovat jeho exkluzivitu a nabízet ho pouze příležitostně.

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI