Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Zubr si své 140. výročí založení připomíná i na sociálních sítích

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Zubr si své 140. výročí založení připomíná i na sociálních sítích

[pátek, 23. březen 2012]

25. dubna 2012 uplyne přesně 140 let od položení základního kamene přerovského pivovaru Zubr. Toto významné historické výročí si moravský pivovar připomene nejen sérií oslav a doprovodných akcí, ale také online cestou do své historie.

Během měsíce března až do zmíněného dubnového výročí jsou na Facebook profilu Zubr bojovník denně zveřejňovány významné momenty z historie pivovaru, které postupně poodhalují fanouškům vývoj pivovaru Zubr. Nechybí ani historické fotografie či dokumenty. „Tyto příspěvky jsou navíc publikovány formou deníkových zápisů, aby byly lidštější a našim fanouškům srozumitelnější. Rovněž jsme této historické kampani přizpůsobili cover fotografii profilu, na které je vyobrazen akciový pivovar v 19. století,“ dodal Digital strategic planner reklamní agentury Comtech Marian Füry, který historickou online kampaň pivovaru Zubr připravoval.

Při této příležitosti byl spuštěn i Twitter účet pivovaru Zubr (@pivovarZubr), kde jsou rovněž každý den zveřejňovány dějinné události z provozu pivovaru. „Všichni příznivci pivovaru Zubr tak mohou být jak na Facebooku, tak i na Twitteru svědky drobných událostí, které ovlivňovaly nejen vývoj pivovaru, ale i životy jeho zaměstnanců či obyvatel Přerova,“ dodal Füry.

Účty na sociálních sítích pivovaru Zubr

Facebook: https://www.facebook.com/zubrbojovnik

Twitter: @pivovarZubr

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI