Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Apetit Festival „přibral na váze“

Co se píše o pivovarech a pivu


Apetit Festival „přibral na váze“

[čtvrtek, 15. březen 2012]

Gurmánský festival od loňského roku „řádně přibral a rozrostl se do šířky“. Druhý ročník Apetit Festivalu totiž zabere celý prostor za OC Plzeň Plaza a program je připravený nově pro dvě pódia, kde se budou střídat hudební vystoupení českých kapel.

Festival letos bude opravdu mnohem větší a rozsáhlejší. Do programu jsme zařadili větší počet kuchařských show v podání mediálně známých osobností jako je např. Zdeněk Pohlreich či Jaroslav Sapík, ale snažili jsme se návštěvníkům vyjít vstříc i při vychutnání gurmánských specialit. Proto nyní budou přímo v parku umístěny odpočinkové zóny s lavičkami a stoly,“ říká jeden z organizátorů akce Petr Jirásek z agentury Pigs Production. Mezi další novinky patří rozšíření hudebního programu. „Na druhém pódiu jsme chtěli dát prostor zejména českým kapelám, takže vystoupí například hudební soubor Hradišťan s uměleckým vedoucím Jiřím Pavlicou,“ pokračuje Jirásek.

Apetit festival také letos spojil své jméno se soutěží pro střední školy „Vaříme s regionální potravinou Plzeňského kraje“. Finálové praktické kolo soutěže se uskuteční přímo na Apetit festivalu a v porotě soutěže zasedne i Zdeněk Pohlreich. Populární kuchař měl velký ohlas už při prvním ročníku Apetit festivalu, tentokrát předvede své umění při dvou kuchařských show.

Vyvrcholením festivalu bude opět vyhlášení a předání ceny Západočeská restaurace roku a Pivovar roku. „Návštěvníci budou opět mít možnost vybrat restauraci a pivovar, kde jim nejvíc chutnalo. Mohu prozradit, že už nyní je přihlášeno 15 TOP restaurací a zúčastní se 20 pivovarů,“ doplňuje Jirásek. Chybět nebudou kavárny, koktail bary, farmářské trhy, hudební produkce, dětský koutek, nejlepší česká i světová vína, baristé nebo prezentace národní gastronomie z různých koutů světa.

Apetit festival 2012 se uskuteční v termínu 19. až 20. kvatna 2012.

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI