Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovary Lobkowicz spustily unikátního online průvodce pivními styly

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovary Lobkowicz spustily unikátního online průvodce pivními styly

[středa, 22. únor 2012]

Pivovarnická společnost Pivovary Lobkowicz spustila na svých webových stránkách originální online aplikaci, která uživatelům umožňuje jednoduchou orientaci mezi základními druhy piv ve světě. Zároveň poskytuje přehlednou charakteristiku piv, která společnost v daných kategoriích nabízí.

Aplikace je umístěna na http://www.pivovary-lobkowicz.cz/nase-nabidka a má podobu „pivního stromu“. „Pivní strom poskytuje milovníkům piva online orientaci v bohaté nabídce našich piv a začleňuje ji do kontextu světových pivních stylů,“ uvedl Jiří Faměra, vrchní sládek společnosti Pivovary Lobkowicz. Právě tato společnost sdružující sedm regionálních pivovarů v Čechách a na Moravě nabízí nejširší sortiment zlatavého moku v tuzemsku – standardně se jedná o padesátku značek, kterou několikrát v průběhu roku doplňují ještě tzv. „superspeciály“ připravované pouze ke speciálním příležitostem.

Aplikace zároveň slouží jako přehledný katalog sudových piv, které Pivovary Lobkowicz na českém trhu nabízejí. Zákazník se tak může jednoduše zorientovat v široké nabídce piv této společnosti seřazených jednak podle základních kategorií/větví stromu, jednak podle vlastních vyhledávacích filtrů.

Tisková zpráva

Pivovary Lobkowicz spustily  unikátního online průvodce pivními styly [p394]

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

mortimer

pátek, 24. únor 2012
10:37

mortimer

aspoň okopirovat to mohli líp ... Geueuze?


napsal(a): mortimer [Odpovědět]

pivovarský

pátek, 24. únor 2012
10:02

Pivo Comenius
je světlý speciál s obsahem alkoholu 6,0 % obj.
Comenius je silné pivo s výraznou hořkostí a plností s nádechem medu a karamelu. Tento speciál byl pojmenováno po otci Jana Ámose Komenského Martinovi, který byl do roku 1604 členem cechu pivovarníků v Uherském Brodě.
Doplnění - special COMENIUS byl uveden na trh v roce 1992 u příležitosti 400 let od narození J.A.Komenského.S jeho otcemn nemá název piva nic společného


napsal(a): pivovarský (renuarb.j(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Masakr

středa, 22. únor 2012
18:10

Ve zlejch časech to visí na zdi a nikde to nepíšou:-)


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

pinkano

středa, 22. únor 2012
17:27

pinkano

To je hodně chabé.


napsal(a): pinkano [Odpovědět]

Adsense

16. duben 2024
20:02


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI