Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Daniel Tinz se stal novým ředitelem obchodu pro segment gastronomie

Co se píše o pivovarech a pivu


Daniel Tinz se stal novým ředitelem obchodu pro segment gastronomie

[čtvrtek, 19. leden 2012]

Řízení obchodu s majiteli hospod, restaurací a barů má ve společnosti Pivovary Staropramen a.s. nově na starosti Daniel Tinz, který doposud působil na pozici regionálního manažera prodeje. Úkolem nového ředitele bude zajistit další rozvoj tohoto důležitého prodejního kanálu druhého největšího výrobce piva v Česku.

Do společnosti Pivovary Staropramen nastoupil Daniel Tinz v roce 2005 na pozici oblastního vedoucího prodeje pro segment retail. Poté přešel na pozici regionálního manažera prodeje a to nejprve pro segment retail, později pak pro segment gastronomie, kde působil až doposud. Před svým nástupem do společnosti zastával pozice v oblasti řízení prodeje a distribuce v několika rychloobrátkových společnostech na českém trhu.

Na místě obchodního ředitele pro segment gastronomie střídá Petra Kovaříka, který tento prodejní kanál úspěšně řídil 6 let a od listopadu se stal obchodním ředitelem pro klíčové zákazníky v pivovarnické společnosti Borsodi Sörgyár v Maďarsku, která je stejně jako společnost Pivovary Staropramen součástí přední středoevropské pivovarnické společnosti StarBev.

Daniel Tinz Vystudoval Vysokou školu báňskou - Technickou univerzitu v Ostravě, obor ekonomie a management. Ve své nové roli bude přímým podřízeným Zbyňka Kováře, generálního ředitele společnosti Pivovary Staropramen a.s.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen

http://www.pivovarystaropramen.cz/web/tisk_centrum/zpravy?id=496


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI