Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Birell opět zabodoval a v prestižní pivní soutěži obhájil své prvenství

Co se píše o pivovarech a pivu


Birell opět zabodoval a v prestižní pivní soutěži obhájil své prvenství

[pondělí, 3. říjen 2011]

Nejoblíbenější české nealkoholické pivo Birell získalo již podruhé v řadě nejvyšší ocenění v prestižní soutěži České pivo. Soutěž každoročně vyhlašuje Český svaz pivovarů a sladoven.

Včera byly v hotelu Ambasador Zlatá husa v Praze vyhlášeny výsledky již jedenáctého ročníku soutěže České pivo. Odborná komise 24 degustátorů, ve které kromě sládků a pivovarských odborníků zasedli také zástupci Chmelařského institutu ze Žatce a Státní zemědělské a Potravinářské inspekce z Brna, vyhodnotila jako nejlepší české nealkoholické pivo Birell. Birell tak doplnil svou sbírku ocenění z prestižních soutěží Zlatý pohár PIVEX 2010 či Australian International Beer Awards 2010.

A čím je Birell tak výjimečný? Toto nejoblíbenější české nealkoholické pivo je vyráběné z nejkvalitnějších surovin – pramenitá voda, nejlepší žatecký chmel a ječmen. Díky speciálně vyšlechtěným kvasinkám, které téměř neprodukují alkohol, může projít celým procesem kvašení a dokvašování jako klasická piva, a tím získává jedinečnou chuť. A přitom obsahuje mnohé vitaminy a minerální látky. Kromě skvělého osvěžení tak dodá potřebné živiny například po sportu. V roce 2010 byla na trh uvedena polotmavá varianta, kterou si oblíbily především ženy. V současné době má Birell 70% tržní podíl na trhu nealkoholických piv a je tak tahounem celého segmentu.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

http://www.prazdroj.cz/cz/pro-media/aktualne/1032%22%3EBirell

[SABMiller] 10:03 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI