Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Hasiči žízně začínají osvěžovat Staropramen Cool Lemonem

Co se píše o pivovarech a pivu


Hasiči žízně začínají osvěžovat Staropramen Cool Lemonem

[čtvrtek, 2. červen 2011]

Tento týden začíná hlavní část marketingové podpory poslední novinky v portfoliu značky Staropramen – osvěžujícího piva s chutí citrónu a nízkým obsahem alkoholu Staropramen Cool Lemon. Kampaň „Uhas žízeň Lemonem“ startuje přesně tři týdny po zahájení distribuce, která zahrnuje jak segment retail, tak segment gastro.

Pro podporu novinky Staropramen Cool Lemon jsme na úvod léta připravili mix launch aktivit relevantních pro cílovou skupinu, kterou jsou především mladí dospělí spotřebitelé a ženy. Zahrnuje on-line komunikaci, cílenou ATL kampaň, ochutnávkovou roadshow, promo na letních akcích i v obou prodejních kanálech retail i gastro,“ popisuje Martin Bořil, manažer inovací společnosti Pivovary Staropramen.

Kampaň "Uhas žízeň Lemonem" je typickou produktovou kampaní podporující hlavní atributy nového piva - osvěžení a nížší obsah alkoholu. „Věříme, že jednoduchý koncept se Staropramen Cool Lemon hasiči a hasičkami žízně vytvoří velmi rychle povědomí u cílové skupiny,“ říká ke kampani Bořil.

Během tohoto týdne startuje televizní kampaň s 20 vteřinovým spotem. Kreativa kampaně je dílem agentury Young&Rubicam. Spot vznikl v produkci společnosti Dawson a režisérem Janem Zajíčkem. Média naplánovala a nakoupila agentura Universal McCann.

V této fázi televizní spoty doplní kampaň v rádiích a velká ochutnávková roadshow se čtyřmi týmy hasičů žízně, která projede napříč celou Českou republiku. Roadshow zajišťuje agentura Gate.

Staropramen Cool Lemon rozšiřuje pivní kategorii a měl by být všude tam, kde lidé hledají letní osvěžení. Uhasí žízeň na plážích, bude zpestřením na letních party, obohatit může také grilování či osvěží jen tak v parném odpoledni ve stínu slunečníku. Bude se prodávat v půllitrových lahvích a plechovkách, a to nejen v segmentu retail, ale doplněn originální sklenicí také v segmentu gastro.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

VozechV

čtvrtek, 2. červen 2011
15:08

VozechV

Výborný nápad jak ještě více naředit kmenovou várku 18% EPM je udělat Cool Lemon. Gratuluji.


napsal(a): VozechV [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI