Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní slavnosti Hostan: návštěvníci ochutnají osmnáctistupňový speciál

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivní slavnosti Hostan: návštěvníci ochutnají osmnáctistupňový speciál

[středa, 1. červen 2011]

Turnaj ve vodním fotbale na nafukovacím hřišti, premiéra osmnáctistupňového piva Hostan Silák, spousta kvalitní hudby i závěrečný ohňostroj. Přesně tak budou vypadat tradiční Pivní slavnosti Hostan, které se už tento pátek uskuteční ve Znojmě. Podvacáté v řadě.

Pivní slavnosti Hostan jsou velmi lákavou tradiční kulturní i zábavní akcí. Stejně jako v předchozích několika letech se budou konat přímo v centru Znojma na Masarykově a Horním náměstí. Vloni se na slavnosti přišlo podívat kolem deseti tisíc návštěvníků. „Kulisy historického jádra města dodávají celé akci slavnostní nádech,“ konstatuje Silvie Jacquesová ze společnosti Heineken Česká republika, do jejíhož portfolia značka Hostan patří.

U příležitosti nadcházejících slavností letos značka Hostan připravila atraktivní novinku. Na Horním náměstí vyroste nafukovací hřiště pro netradiční disciplínu, H2O Fotbal Cup. Lítého klání na vodě se zúčastní týmy štamgastů z oblíbených hospod na Znojemsku. „Hrát budou čtyřčlenné týmy. Vítězům předáme pět sudů piva a budou si moci uspořádat párty ve své domovské hospodě,“ přiblížila neobvyklou soutěž Silvie Jacquesová.

Kromě podívané se všichni návštěvníci mohou pochopitelně těšit na Hostan Hradní, řidiči budou mít k dispozici nealkoholické Fríí. V pivních stanech i u stánků se dále bude točit nové třináctistupňové nefiltrované pivo Hostan, které se ve vybraných restauračních zařízeních na Znojemsku a Třebíčsku prodává přibližně čtrnáct dní. Návštěvníci budou mít dále k dispozici všechny druhy limonády ZULU včetně nové příchutě Malina. Při loňském ročníku znojemských slavností se prodalo 85 hektolitrů piva.

Absolutní novinkou, kterou mohou návštěvníci ochutnat v premiéře vůbec poprvé, je luxusní osmnáctistupňové světlé pivo Hostan Silák. Omezené množství nového speciálu se do sudů stáčelo počátkem tohoto týdne. „Světlý Hostan Silák se představí právě na Pivních slavnostech Hostan. Pak se bude nabízet i v restauračních zařízeních, ale jen do vyprodání zásob,“ dodala Silvie Jacquesová.

Bohatý bude jako každoročně i hudební program. Postarají se o něj Anna K., skupiny Čechomor, Wohnout, Visací zámek a Tublatanka. Před desátou večer se všichni mohou těšit na tradiční ohňostroj.

Zdroj: Tisková zpráva Heinekenu Česká republika

[Heineken] 07:35 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Elf

neděle, 5. červen 2011
00:52

Elf

Hostan 18° Silák = kmenová várka Starobrna?


napsal(a): Elf [Odpovědět]

Trhac

pátek, 3. červen 2011
22:50

Trhac

Hm, "pivní slavnosti Hostan" to bude asi nějaká tragikomická parodie, ne?:(


ICQ: 276990904

napsal(a): Trhac [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
17:21


posted by: Inzerce

Jura.z.Brna

sobota, 4. červen 2011
12:06

Jura.z.Brna

to Trhac: No hele, myslím, že například zvyk pohřebních hostin je přecejen ještě o něco perverznější. Takže úplného extrému ještě kucí nedosáhli:) A musíme ocenit, že nás nezvou vychutnat si kvalitu své oblíbené značky.



PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI