Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Zlatý Bažant bude na Gurmán Feste Bratislava 2011 grilovať

Co se píše o pivovarech a pivu


Zlatý Bažant bude na Gurmán Feste Bratislava 2011 grilovať

[středa, 18. květen 2011]

Pivo Zlatý Bažant sa už niekoľko rokov spája s tou najlepšou gastronómiou. Preto nemôže chýbať ani na treťom ročníku zážitkového a gastronomického eventu Gurmán Fest Bratislava. V dňoch 10. - 12. júna 2011 bude v priestoroch Medickej záhrady spolu s majstrami šéfkuchármi známej bratislavskej reštaurácie Brasserie La Marine servírovať špeciálne „grilovacie“ menu, ktoré ideálne doplní svetové slovenské pivo Zlatý Bažant.

Náš Zlatý Bažant sa s gastronomickým umením spája už niekoľko rokov. Na gastronomickom evente Gurmán Fest Bratislava, predtým Bratislava Food Feste, sa aktívne podieľame od jeho zrodu v roku 2009, v minulom roku sme boli dokonca partnermi národného kola najprestížnejšej svetovej kulinárskej súťaže Bocuse d´Or. Zlatý Bažant je zároveň partnerom prestížneho ocenenia Gurmán Award, ktorým kvalitu v gastronómii oceňuje Gurmán Club. Sme presvedčení, že pivo Zlatý Bažant a kulinárske pochúťky jednoducho patria k sebe,“ hovorí Zuzana Putalová, brand manager značky Zlatý Bažant.

Minulý rok priniesol Zlatý Bažant návštevníkom festivalu skutočnú atrakciu – opekaného vola pripravovaného a servírovaného s pivom. Na Gurmán Feste Bratislava 2011 spojí Zlatý Bažant sily s odborníkmi na gastronómiu z populárnej bratislavskej reštaurácie Brasserie La Marine. V stánku Zlatého Bažanta majstri šéfkuchári pripravia pre návštevníkov eventu špeciality na grile, ktoré sú ideálnym doplnkom k pivu Zlatý Bažant. Šéfkuchár reštaurácie odporúča ochutnať najmä grilovanú jahňaciu kotletu na tymiáne, grilované tigrie krevety na ihle, Beef Bourguignon a Tarte Tatin. Tieto jedlá sa podľa slov majstra kuchára vynikajúco hodia k pivu a zároveň vystihujú charakter reštaurácie.

K špeciálnemu grilovaciemu menu si návštevníci festivalu budú môcť vychutnať celé portfólio pív pod značkou Zlatý Bažant – Zlatý Bažant 10 % aj 12 % pre skúsených pivárov, Zlatý Bažant tmavý ako ideálna kombinácia najmä k tmavým mäsám na grile, Zlatý Bažant Nealko pre všetkých, ktorí hľadajú osviežujúci a prírodný nápoj na uhasenie smädu s plnou chuťou piva, a chýbať nebude ani posledná novinka Bažant Radler. Ten si svojou osviežujúcou kombináciu chuti piva Zlatý Bažant a prírodného citrónu v priebehu niekoľkých týždňov po uvedení na trh získal obrovské množstvo priaznivcov. V takmer letných júnových dňoch bude pre návštevníkov festivalu určite vynikajúcim osviežením.

Tešíme sa na ďalšie spoločné stretnutie piva Zlatý Bažant s najlepšou slovenskou gastronómiou!

Zdroj: Spravy Pozri.sk

[Heineken] 07:31 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Jano

středa, 18. květen 2011
08:10

Zlatý Bažant 10 % aj 12 % pre skúsených pivárov? - to pojde o takeho,ktory sa nepovracia s toho piva.
A ked je to taky gurmansky festival,nerozumiem preco tam maju nechutne pivo (teda horsi je len Kelt a Corgon), asi preto,ze Heineken im dal najviac penazi na festival!


napsal(a): Jano [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI