Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Muži s pivním břichem mají v posteli větší výdrž

Co se píše o pivovarech a pivu


Muži s pivním břichem mají v posteli větší výdrž

[úterý, 26. říjen 2010]

Štíhlí muži s vypracovanými svaly na břiše mnohem častěji trpí předčasnou ejakulací.

Pokud dámy touží po dlouhé souloži, neměly by vyhledávat atlety s pekáčem buchet na břiše, ale raději zalovit mezi milovníky piva s pěkným bříškem. Podle nové turecké studie totiž pánové s větším bříškem vydrží v posteli déle než ti, kteří mají dokonale plochý pupík.

Foto

Experti z Turecka testovali BMI u stovky mužů a zjišťovali, jak dlouho vydrží souložit, než dosáhnou orgasmu. Podle analýzy výsledků pánové s vyšším BMI a výrazně větším bříškem dosahovali orgasmu později a souložit vydrželi déle než ti, kteří měli BMI normální postavy a štíhlý pas.

Zatímco majitelé pivního břichu souložili v průměru 7,3 minuty, muži s atletickou postavou a pevnou břišní stěnou v průměru jen dvě minuty, tedy třikrát méně.

Štíhlí muži s vypracovanými svaly na břiše mnohem častěji trpí předčasnou ejakulací. Je to způsobeno tím, že muži s tukovou zásobou na břiše mají více ženského pohlavního hormonu estradiolu, který zpomaluje vyvrcholení,“ vysvětlují turečtí experti.

Zdroj: Odhaleno.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Tchoř

úterý, 26. říjen 2010
21:27

Zajímavé, že po pár ležácích to ráno stojí! To je podobná slovní hříčka, jako když horník fárá do dolu. :-)


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]

val

úterý, 26. říjen 2010
20:54

val

Už se nemůžu dočkat oznámení, po kterém že pivě je ten pivní břuch, potažmo sex, největší&nejlepší, a které pivo pro koitální aktivitu naopak není vůbec vhodné. Důkladnou degustační soulož provede První pivně sexuální extraliga v kooperaci se Sdružením Přátel Pivního Sexu. Na čelních příčkách se nepochybně umístí Svijany (od slova svíjeti se) se svým bublinkatým "MÁZnu ti ho tam", jihlavský Ježek, po kterém se dobře bodá a překvapivým vítězem náročného testu se stane vysoce šukézní Braník s ideálním poměrem chlast/cena, s jehož vydatnou pomocí hlavní degustátor bez problémů sbalí všechny potulné existence v ulici.
---------------------------------
Zpráva byla upravena 26.10.2010 ve 21:19:21


napsal(a): val [Odpovědět]

Adsense

24. duben 2024
04:25


posted by: Inzerce

Rosťa

úterý, 26. říjen 2010
21:12

Rosťa

to val: A jo, člověče! Přestanu pít Kance a Proutníka, ženě nutit Koníčka... Akorát mi přijde, že jsem velmi a chronicky nemocný ať už s břichem nebo bez, protože to mám čtvrt století čimdálfurtstejný, a že jsem býval štíhlý Švihák!


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]

emu

úterý, 26. říjen 2010
18:52

emu

nechci tu rozebírat něco co s pivem vlastně vůbec nesouvisí ("pivní pupek" se rohodně nedělá jen z piva) ale je to v podstatě o tom, že ti pupkáči jsou do jistý míry míň mužný a proto jim to dlouho trvá. je sice fakt že předčasná ejakulace neni při sexu to nejlepší, ale z hlediska přírody je to znak pohlavního zdraví :)


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

Chody

úterý, 26. říjen 2010
19:17

Chody

to emu:
Jé to jsem tedy rád, že nejsem pohlavně zdráv :) Alespoň dle páně pštrosovitého :D


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

emu

úterý, 26. říjen 2010
19:36

emu

to Chody: ještě jednou: psal jsem, že z hlediska přírody, která nevymyslela sex na užívání si, ale na co nejsnažší tj. nejrychlejší oplodnění :)


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

Tomáš Kroupa

úterý, 26. říjen 2010
15:38

Tomáš Kroupa

A taky vydrží déle spát. :)


orca

úterý, 26. říjen 2010
07:52

orca

A někteří vydrží tak dlouho že se neudělají :-D


napsal(a): orca [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI