Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Tuplovaných 2015 piv z Prazdroje na oslavu vítězství města Plzně

Co se píše o pivovarech a pivu


Tuplovaných 2015 piv z Prazdroje na oslavu vítězství města Plzně

[čtvrtek, 9. září 2010]

Celá Plzeň slaví vítězství v kandidatuře na Hlavní evropské město kultury pro rok 2015. K oslavě vítězství, které patří všem Plzeňanům, se rozhodl Plzeňský Prazdroj přispět plzeňskými pivy Pilsner Urquell a Gambrinus - každá značka rozdá 2015 půllitrů.

Gambrinus vyčepuje symbolických 2015 piv příznivcům fotbalové Viktorky Plzeň již tuto neděli před utkáním FC Viktoria Plzeň vs. MFK Ústí nad Labem. Brány stadionu budou otevřeny v 15.00 a fanoušci si budou moci při oslavě vítězství Plzně vychutnat nejen skvělé pivo Gambrinus, ale i kulturní program a grilované sele od společnosti Pernarecké uzeniny.

Na dalších 2015 půllitrů Pilsner Urquell se mohou Plzeňáci těšit při veřejné oslavě získání titulu Evropské hlavní město kultury 2015, kterou v současných dnech připravuje tým kandidatury jako poděkování všem občanům za podporu při kandidatuře. Termín a místo konání oslavy se občané včas dozvědí z médií.

Celá republika vidí, jak hodně k vítězství Plzně přispěla podpora plzeňské veřejnosti a jak hodně mají Plzeňané z titulu radost. Proto jim chceme oslavy zpříjemnit plzeňským pivem, které k našemu městu nerozlučně patří,“ říká Vladimír Jurina, manažer firemní značky Plzeňský Prazdroj.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 13:59 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Tchoř

pátek, 10. září 2010
11:13

to VozechV:
Radegast a Ostrava? To je asi podobné, jako kdyby Velké Popovice něco slibovaly, když někde v něčem uspěje Praha, cheche. :-)


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]

Krišot

pátek, 10. září 2010
05:42

Krišot

To jsem předpokládal, že si Plzeňská chemička ohřeje polívčičku na tomto jmenování.A hle je to tady.A to je zatím jen začátek.


napsal(a): Krišot [Odpovědět]

VozechV

čtvrtek, 9. září 2010
18:27

VozechV

To je nějaké divné. Radegast také sliboval 2015 piv, uspěje-li Ostrava. Že se tak oba pivovary nezávisle na sobě shodly? Že by měly něco společného?


napsal(a): VozechV [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI