Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Novým Group Brand manažerem pro značky Krušovice, Heineken a speciály jmenován Josef Danihelík

Co se píše o pivovarech a pivu


Novým Group Brand manažerem pro značky Krušovice, Heineken a speciály jmenován Josef Danihelík

[pondělí, 16. srpen 2010]

Společnost Heineken Česká republika oznamuje personální změnu. Na pozici Group Brand Manažera pro značky Krušovice, Heineken a speciály nastoupil Josef Danihelík (35), který měl dosud ve společnosti na starosti značky z bývalého portfolia společnosti Drinks Union, která se v roce 2008 stala předmětem akvizice Heinekenu.

Ve společnosti Heineken Česká republika pracuje Josef Danihelík od roku 2008, tedy od okamžiku akvizice. Dosud pracoval na pozici Group Brand Managera pro značky Zlatopramen, Brezňák, Louny a Dačický. Za svou desetiletou kariéru ve firmě Drinks Union vystřídal řadu manažerských pozic.

Mezi jeho dosavadní největší pracovní úspěchy patří zdařilá integrace marketingového oddělení Drinks Unionu do struktur Heinekenu a vedení projektového týmu, který v roce 2009 uvedl na trh převratnou novinku, pivo ve speciálních plastových obalech – Maxilahvích.

Na nové pozici bude odpovídat za strategický marketing a exekuci marketingových kampaní pro značky Krušovice, Heineken a pro speciály z portfolia Heinekenu Česká republika.

Josef Danihelík vystudoval bakalářský program UJEP v Ústí nad Labem. Ve volném čase se rád věnuje fotbalu, hudbě a kutilství. Je ženatý a má dvě děti.

Zdroj: Gastro Trend.cz

[Heineken] 12:56 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI