Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Zaměstnanci Prazdroje dostávají navíc pivo na dovolenou

Co se píše o pivovarech a pivu


Zaměstnanci Prazdroje dostávají navíc pivo na dovolenou

[středa, 21. červenec 2010]

Plzeňský Prazdroj jako dobrý zaměstnavatel právě odměňuje zaměstnance nad rámec kolektivní smlouvy a jako dárek u příležitosti 40. výročí založení pivovaru Radegast v Nošovicích rozdává navíc lahvový ležák Radegast Premium.

Zaměstnanecké pivo je jedním z nejoblíbenějších benefitů a podle současné kolektivní smlouvy v Plzeňském Prazdroji mají zaměstnanci nárok na roční poukázku v hodnotě 2.500 Kč.

Zaměstnavatel se navíc dohodl s odbory na dalším navýšení odběru zaměstnaneckého piva, které v uplynulém roce dostávali zaměstnanci převážně nad rámec kolektivní smlouvy. Letos v době dovolených proto zaměstnanci dostávají šest kartonů po osmi lahvích ležáku Radegast Premium jako dárek ke 40. výročí založení stejnojmenného pivovaru v Nošovicích na úpatí Beskyd.

"Ačkoli nošovický pivovar patří k nejmladším a nejmodernějším pivovarům v Česku, letos slaví už čtyřicáté narozeniny. Naši předchůdci zde stvořili výrazně hořký Radegast, který je mezi moravskými pivaři dlouhodobě nejoblíbenější pivo. Dnes pivovar ročně produkuje přes 2,2 mil hektolitrů tohoto vynikajícího piva a jeho 270 zaměstnanců patří k pilířům celého Prazdroje. Proto jsme při výběru piva na letošní dovolenou zvolili nošovickou vlajkovou loď, ležák Radegast Premium, který navíc v červnu přivezl bronzovou medaili ze soutěže Australian International Beer Awards a na podzim získal stříbro v soutěži Zlatý pohár Pivex," říká Ivan Balogh, ředitel oddělení firemních vztahů a lidského kapitálu Plzeňského Prazdroje.

Bohumír Matas, předseda odborové organizace Plzeňského Prazdroje, hodnotí výdej piva také kladně. "Jsme velice rádi, že zaměstnavatel realizuje dohody, které byly uzavřeny při kolektivním vyjednávání. Zaměstnanci přijali tento dar s potěšením a bude jistě příjemným zpestřením ve dnech odpočinku. Díky a na dovolenou s Radegastem!"

Zdroj: Severní Morava Regiony24.cz | Mediafax

[SABMiller] 08:38 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI