Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

K Brewery uvádí svého Šlechtice i mezi nealkoholická piva

Co se píše o pivovarech a pivu


K Brewery uvádí svého Šlechtice i mezi nealkoholická piva

[pondělí, 15. březen 2010]

Teprve v říjnu loňského roku spatřil světlo světa nový prémiový ležák Lobkowicz. Jeho nealkoholická varianta se vyvíjela souběžně s ním, nicméně oficiálně ji pivovar uvádí na trh až nyní, společně s láhvemi.

Na letošním poháru Pivex 2010 tomuto zcela novému pivu Lobkowicz Premium Nealko udělila odborná porota 2. místo v žebříčku nealkoholických piv. „Je to mimořádný úspěch nováčka mezi nealkoholickými pivy u nás. Ačkoliv toto pivo oficiálně uvádíme na trh teprve nyní, vaříme ho v pivovaru Protivín již asi půl roku. Nabízeli jsme ho však jen vybraným restauracím a na základě reakcí spotřebitelů jsme ještě dolaďovali jeho chuť k dokonalosti. S jeho recepturou jsme si opravdu vyhráli, vždyť používáme tři druhy sladu a tři druhy chmele a navíc používáme speciální kmen kvasnic. Zrodilo se tak osvěžující pivo plné chuti, které se velmi blíží chuti klasického piva“, říká vrchní sládek pivovaru Jiří Faměra. Stejně jako světlý ležák Lobkowicz Premium chce i jeho nealkoholická varianta uspět především v prémiovém segmentu.

Poptávka po nealkoholickém pivu u nás stoupá. Jednou z příčin jsou stále regresivnější opatření policie vůči řidičům. Za růstem poptávky po nealkoholickém pivu je i snaha stále větší části populace dodržovat zdravý životní styl, kdy především muži dávají nealko pivu přednost před sladkými limonádami. V tom je Lobkowicz Premium Nealko dobrým pomocníkem, neboť má fyziologicky vyvážené přírodní složení, není uměle přislazován a obsahuje málo energie. Vyrovná se tak nejpopulárnějším nízkoenergetickým nápojům na trhu. Navíc se chuťově maximálně přibližuje pivu klasickému.

Zdroj: Tisková zpráva K Brewery


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

h.p

pondělí, 15. březen 2010
14:15

Copak šlechtic..Ale K Brewery taky uvedlo Hlineckého Rychtáře přímo do Kozlího chlívka a tak ve Velkých Popovicích nově točí Rychtáře /kousek od pošt.úřadu -U české koruny/ .
To muselo bejt drahýýý....


napsal(a): h.p (hrubes.pivo(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Miloš Navrátil

pondělí, 15. březen 2010
22:22

to h.p: Mohlo, ale nemuselo. V naší hospodě jim volal sám majitel, obchoďák K Brewery tam byl na druhý den, a za týden už tam byl na soutoči Ježek. A nedostal za to nic, akorát má prý teď o něco lepší marži, protože cenu nechal stejnou jaká byla za (dále již nepitelný) Gambáč 10%. Ten odtamtud do měsíce vyfičel.


napsal(a): Miloš Navrátil [Odpovědět]

Adsense

18. duben 2024
13:42


posted by: Inzerce

Jarouš

pondělí, 15. březen 2010
23:26

to Miloš Navrátil: Jestli tam nahradil Gambihnus, tak se ani nedivím. V poslední době klasika. Je fakt, že Ježek se dříve pít moc nedal, ale nyní je to dobře pitelné pivo za slušný peníz, Rychtář jakbysmet. To vše ale až po Bernardu, samozřejmě :-) když už jsme u té Vysočiny.


napsal(a): Jarouš [Odpovědět]

h.p.

středa, 17. březen 2010
14:21

to Miloš Navrátil:
Nebyl jsem ještě vevnitř,ale vypadá dle cedulí ,že Rychtář tam bude základní pivo/původně Kozel/...
Největší fór je ,že druhá hospoda s cizím pivem v Popovicích se jmenuje Kozlovna/nebo Kozlovka?-na čepu je Staropramen.
Ale ono každý pivovar nejvíce potěší,když se s pípou umístí před vrata konkurence.Vzpomínáte na Brouka? /Možná,ne,protože nejste z Prahy-já ostatně taky ne../Ten se nachází těsně před Smíchovskou lahvovnou a když začínal,byl na čepu komplet sortiment Nové Paky/doba sládka Dana Váši/.Věřím,že Smíchovské obchoďáky to muselo strašit ve snech.Dneska by to bylo super..Ale místo Brouka tu máme Zlý časy,že Hansi?!


napsal(a): h.p. [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI