Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Internetová stránka značky Corgoň odteraz najmä futbalová

Co se píše o pivovarech a pivu


Internetová stránka značky Corgoň odteraz najmä futbalová

[středa, 21. říjen 2009]

Od začiatku októbra má značka Corgoň novú internetovú stránku. Na stránke nájdu milovníci dobrého piva aj futbalu všetko dôležité. Nová web stránka má nový dizajn aj štruktúru, a obsahu sa určite potešia aj futbaloví fanúšikovia. V sekcii Aktuálne z futbalu bude stránka prinášať pravidelné informácie z našej aj svetovej futbalovej scény.

Web

Stránka je momentálne najmä futbalová, a to hlavne v súvislosti so stále prebiehajúcou sms hrou Buď dvanásty hráč pred futbalovým zápasom Slovensko - Slovinsko. Novinky z futbalu však budeme prinášať priaznivcom piva Corgoň na našej stránke aj po skončení kvalifikácie na Majstrovstvá sveta v JAR,“ hovorí Lenka Čamborová, brand manažér značky Corgoň.

Pivní gurmáni sa na stránke dozvedia viac o zložení a charaktere piva Corgoň, ale aj o umení podávať a ochutnávať pivo z hľadiska jeho perlenia, buketu, arómy či textúry. Zároveň budú môcť posúdiť, či výčapník v ich obľúbenom podniku ovláda pravidlá správneho čapovania. Stránku redizajnovala spoločnosť SCR graphics, ktorá prevádzkuje jednotlivé produktové stránky z portfólia spoločnosti Heineken Slovensko.

Zdroj: Media Infoservis.sk

[Heineken] 13:36 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI