Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Medzinárodná súťaž Pilsner Urquell Master Bartender pokračuje regionálnymi školeniami v Košiciach a Bratislave

Co se píše o pivovarech a pivu


Medzinárodná súťaž Pilsner Urquell Master Bartender pokračuje regionálnymi školeniami v Košiciach a Bratislave

[středa, 29. červenec 2009]

Do medzinárodnej súťaže Pilsner Urquell Master Bartender, vyhlásenej pivovarníckou skupinou SABMiller, sa v tomto roku zapojilo 67 barmanov z celého Slovenska. Táto prestížna barmanská súťaž v júli pokračuje regionálnymi školeniami v Košiciach a v Bratislave.

Do národnej časti medzinárodnej súťaže Pilsner Urquell Master Bartender sa tento rok zapojilo 67 barmanov zo všetkých kútov našej krajiny. Táto prestížna barmanská súťaž sa už po druhýkrát realizuje aj na Slovensku. Nadšenci v čapovaní zlatistého moku v nej budú bojovať nielen o titul Národný Majster barman Pilsner Urquell pre Slovenskú republiku, ale aj o celosvetovo uznávaný titul Medzinárodný Majster barman Pilsner Urquell.

Sme naozaj radi, že sa aj v tomto roku prihlásilo do súťaže množstvo nadšencov v čapovaní piva a zároveň milovníkov Pilsner Urquell. Postupne preveríme vo viacerých súťažných úrovniach nielen ich vedomosti a zručnosti, ale získajú aj množstvo cenných informácií o našej prémiovej značke,“ uviedla Vladimíra Schlöglová, brand manažérka značky Pilsner Urquell na Slovensku.

Prihlásení barmani získajú v rámci súťaže Pilsner Urquell Master Bartender množstvo zaujímavých materiálov o histórii a kvalite značky Pilsner Urquell, ako aj o jej správnom čapovaní. Pre nadšencov v čapovaní piva organizátori v tomto roku pripravili aj regionálne školenia v Košiciach a Bratislave. Košické sa uskutočnilo 15.7. v Hoteli Yasmin. V Bratislave sa uskutoční školenie barmanov zapojených do tejto uznávanej súťaže 17.7. v Apollo Hoteli Bratislava. Počas školenia majú jeho účastníci možnosť dozvedieť sa od Jána Píryho, uznavaného obchodného sládka spoločnosti Pivovary Topvar, a.s. a zamestnancov technického úseku tejto spoločnosti cenné informácie nielen zo sveta značky Pilsner Urquell, ale tiež informácie o dôležitosti sanitácie a technického servisu. Školenie vyvrcholí pre barmanov absolvovaním teoretického testu na preverenie ich znalostí.

V ďalšej fáze súťaže barmanov navštívi mystery shopper („tajný zákazník“ – odborne školený pracovník, ktorý zisťuje kvalitu poskytovaných služieb priamo v prevádzke). Na základe jeho zistení a výsledkov teoretického testu vyberie odborná porota 10 najlepších barmanov, ktorí postúpia do národného finále súťaže Pilsner Urquell Master Bartender. To sa uskutoční 20. augusta v Bratislave.

Sútaž Pilsner Urquell Master Bartender vyvrcholí jesenným medzinárodným finále v Plzni, Prahe a Berlíne. Víťazní zástupcovia zo 16 krajín v ňom budú mať šancu zabojovať o celosvetovo uznávaný titul Medzinárodný Majster barman Pilsner Urquell pre rok 2009.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Topvar

[SABMiller] 07:22 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI