Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

K nové příchuti brambůrků Lay´s STRONG patří pivo Staropramen

Co se píše o pivovarech a pivu


K nové příchuti brambůrků Lay´s STRONG patří pivo Staropramen

[čtvrtek, 18. červen 2009]

Společnost General Bottlers, která nyní uvádí na trh novou příchuť brambůrků Lay´s STRONG, využije pro promo kampaň v místě prodeje cross promotion ve spojení s pivem Staropramen. V obchodech Globus a Interspar tak zákazníci starší 18ti let budou nejen ochutnávat novou příchuť brambůrků, ale ke každým dvěma zakoupeným sáčkům Lay´s STRONG si navíc odnesou plechovku piva Staropramen zdarma. Kampaň proběhne od poloviny června do poloviny července a bude podpořena ochutnávkami, chodícím „Lay´smanem“ v prostorách obchodu a plakáty u sekce brambůrků a piva. Kampaň pro společnost General Bottlers realizuje agentura Mather Activation.

Společnosti General Bottlers a Pivovary Staropramen se rozhodly využít blízkosti svých cílových skupin k realizaci společné promo kampaně pro novou příchuť brambůrků Lay´s STRONG a pivo Staropramen. Spojení Lay´s STRONG se nabízí i z toho důvodu, že jejich výrazná, jemně pálivá příchuť z nich činí ideální chipsy k pivu.

Kampaň se uskuteční v červnu ve všech 13 prodejnách Globus a v červenci ve 13 největších vybraných prodejnách Interspar. Kampaň zajistí celkem 5 promotýmů, každý tým tvoří hosteska a „Lay´sman“ v podobě chodícího pytlíku brambůrek. Akce je určena výhradně pro osoby starší 18ti let.

Zdroj: Marketingové noviny.cz

[AB InBev] 08:03 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI