Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Prazdroj a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR se dohodli na spolupráci

Co se píše o pivovarech a pivu


Prazdroj a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR se dohodli na spolupráci

[čtvrtek, 16. duben 2009]

Zástupci Plzeňského Prazdroje a Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR (SOCR ČR) dnes podepsali memorandum o vzájemné spolupráci. Účelem tohoto strategického partnerství je zvyšování kvality produktů, rozvoj služeb a spokojenost zákazníků a konečných spotřebitelů.

Foto

Plzeňský Prazdroj a SOCR ČR mají společné zájmy v mnoha oblastech. Jedním z cílů SOCR ČR je působit na proces zdokonalování podmínek prodeje potravin, zejména v oblasti hygieny, biologických požadavků a udržitelné spotřeby. „SOCR ČR jako oborový reprezentant úzce spolupracuje s příslušnými ministerstvy a dozorovými orgány při projednávání a řešení otázek prevence a zkušeností k zajišťování bezpečnosti, zdravotní nezávadnosti a kvality výrobků a hygieny prodeje jak v obchodě, tak i v gastronomii. Je členem poradního a iniciačního orgánu vlády ČR – Rady pro kvalitu ČR - kde má také odbornou gesci nad sekcemi kvalita v obchodě a kvalita v cestovním ruchu, lázeňství a hotelnictví a podílí se na řízení a realizaci programu Česká kvalita, který vytváří jednotný systém nezávislého ověřování kvality produktů“ říká Ing. Zdeněk Juračka, prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu.

Plzeňský Prazdroj usiluje o maximální kvalitu výrobků jak při expedici, tak během vlastního prodeje konečnému spotřebiteli, o příjemné a kulturní prostředí v obchodech i místech prodeje čepovaného piva včetně doprovodných služeb. „V této oblasti rozvíjíme například programy certifikace provozoven, které svou péčí o pivo od skladování, přes sanitaci až po techniku čepování piva jdou ostatním příkladem, vyvíjí a zavádí do praxe technická řešení podporující kvalitu výrobku pro koncového spotřebitele. Investovali jsme například do šetrnějšího způsobu filtrace a menších sudových balení. Naším cílem je, aby se pivo dostalo ke spotřebiteli v nejlepší kvalitě nejen v restauracích a hospodách, ale také v obchodech. To vyžaduje například kvalitní skladování v suchu a chladu. Důležité je také dobré vystavení zboží v obchodech. To vše můžeme ovlivnit sami, pomůže nám v tom ale také spolupráce se Svazem,“ uvádí Jaromír Žáček, ředitel obchodu a distribuce Plzeňského Prazdroje.

Svaz obchodu a cestovního ruchu je ČR vrcholovým reprezentantem českého obchodu a cestovního ruchu, kterého uznávají jak podnikatelé, odborná veřejnost, státní instituce, tak i odborné evropské organizace. Plzeňský Prazdroj je respektován jako přední pivovarská společnost ve střední Evropě. Spolupráce těchto dvou subjektů proto může českým zákazníkům a spotřebitelům přinést reálné benefity.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 10:28 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI