Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ledově vychlazený Staropramen Chill útočí na kluby!

Co se píše o pivovarech a pivu


Ledově vychlazený Staropramen Chill útočí na kluby!

[pátek, 5. prosinec 2008]

Prémiový, jedinečný, unikátní – to jsou hlavní atributy nového piva Staropramen Chill

Značka Staropramen má nový přírůstek do svého portfolia. Stalo se jím ledově vychlazené prémiové pivo Staropramen Chill, které si začíná budovat svou klubovou image.

Staropramen Chill je ležák čepovaný ze speciální designové namražené pípy, která je obalená ledem a určená pouze pro tento druh piva. Chill se točí do speciálně tvarovaných sklenic s označením Chill, a to při teplotě blízké 0°C. Úzký tvar sklenice zajišťuje optimální pěnivost a vůni ledově vychlazeného piva. Díky unikátnímu konceptu založenému na nízké teplotě je pivo méně hořké a stává se atraktivní i pro lidi, kteří typickou chuť piva nevyhledávají.

Staropramen Chill je ideální do prostorů jako jsou kluby, bary a diskotéky, kam chodí lidé především tančit a v průběhu večera jim je pořádné horko. Staropramen Chill se tak stává příjemným osvěžením a zpestřením“, popisuje nový produkt manažerka projektu Zuzana Bečková z Pivovarů Staropramen.

Nové pivo bude spotřebitelům představeno v rámci připravované „Tour de Bar“. „Ve vybraných barech v České republice, ve kterých se mohou spotřebitelé s novým Staropramenem Chill setkat, chceme vyzkoušet různé koncepty, přičemž záleží na atmosféře provozovny. Hlavním konceptem je bodypainting. Již indiáni věřili, že malování různých obrazců a symbolů na tělo a na obličej dodá odvahu a změní je. Změna těla pak změní i ducha. Takto to funguje dodnes - lidé vyrážejí na párty a mění na jeden večer svůj zevnějšek a touží se stát někým jiným. Chill takovou změnou prošel a chce ji umožnit i ostatním. Proto tu máme bodypaintera, který lidi na krátkou chvíli změní a umožní jim cítit se na jeden večer někým jiným“, popisuje koncept Tour de Bar Bečková.

Chill je v současné době k dostání již v 16 barech po celé České republice. Zastoupena jsou například města Česká Lípa, Liberec, Dobříš, Poděbrady, Praha, Frýdek Místek, Šumperk, Brno, Uherské Hradiště a Olomouc. „Do konce roku plánujeme rozšířit Chill do 20 klubů a v dalších letech plánujeme už jen mírný nárůst počtu podniků, abychom stále udrželi exkluzivní distribuci,“ doplňuje Bečková.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen

[AB InBev] 07:34 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI