Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Čeští olympijští medailisté dostanou plzeňské pivo na celý rok

Co se píše o pivovarech a pivu


Čeští olympijští medailisté dostanou plzeňské pivo na celý rok

[středa, 6. srpen 2008]

Úspěšní čeští reprezentanti budou moci své olympijské medaile oslavit tradičním plzeňským pivem – budou oceněni poukazem na odběr piva Pilsner Urquell na celý rok. Celkem si budou moci vyzvednout 160 l piva, což je množství vycházející z průměrné spotřeby na osobu v České republice. Přímo v Českém olympijském domě v Pekingu pak získají pětilitrový soudek piva Pilsner Urquell. Ceny předá přímo na místě Jan Kovář, sportovní manažer Plzeňského Prazdroje.

„Jako generální partner Českého olympijského týmu bychom rádi ocenili špičkové sportovní výkony. Věříme, že pro českou reprezentaci budou tyto olympijské hry velmi úspěšné – celkem máme na místě připraveno 30 pětilitrových soudků a těšíme se, že je všechny rozdáme našim olympionikům na oslavu jejich medailí,“ říká Karel Kraus, manažer značky Pilsner Urquell.

Veškeré zásoby piva Pilsner Urquell, které byly v předstihu poslány lodí z Hamburku do přístavu Xiang, byly bez potíží procleny a jsou v tuto chvíli převáženy do Českého olympijského domu. Pro sportovce i ostatní hosty se zde bude také plzeňský ležák čepovat.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 11:26 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI