Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vyšlápněte si na tradiční Pivovarskou čtvrtku. Startuje už za 14 dní.

Co se píše o pivovarech a pivu


Vyšlápněte si na tradiční Pivovarskou čtvrtku. Startuje už za 14 dní.

[čtvrtek, 12. květen 2016]

19. Pivovarské čtvrtce, největšímu a nejoblíbenějšímu pochodu na Moravě, bude už tradičně patřit třetí květnová sobota. Poprvé postavila turisty na start už v roce 1973 a od roku 1997 ji pivovar Holba pořádá každoročně.

Od té doby získává na popularitě a na trasy vyráží stále více lidí. Bez rozdílu pohlaví, věku i kondice. To, co mají společného, je vztah k pohybu, přírodě a láska k dobrému pivu. Odhodlání vychutnat si Jeseníky s Holbou každoročně přivádí na start několik tisíc účastníků pochodu.

Také letos čtvrtka startuje ze 4 míst a nabízí celkem 8 tras různé náročnosti v délce 10 až 21 km. Z každého startovacího místa bude možné vyrazit pouze na příslušné štreky. Kudy povedou je možné zjistit už nyní na mapách, zveřejněných na pivovarskactvrtka.cz. Mapu navíc získá každý účastník na startu a k tomu nutnou výbavu včetně kuponu na občerstvení i slosovatelný lístek do tomboly. Dospělí se mohou těšit na pivo gratis, aby spláchli našlapané kilometry, zatímco dětem doplní ztracené kalorie oblíbené oplatky a nealko. Trasy pivovar chystá ve spolupráci s Klubem českých turistů tak, aby byly dobře schůdné, řádně značené a bezpečné. Největší zájem je každoročně o túry okolo 10 km. Kratší štreky osvěží programová zastavení a všechny účastníky pak společné posezení v cíli na nádvoří pivovaru Holba.

Loni pochod absolvovalo více než 3500 lidí a velký zájem očekává organizátor i letos.

Registrovat se můžete právě teď na pivovraskactvrtka.cz a tím podpořit svůj rychlý start bez čekání. Jako startovné zaplatíte 50 Kč, děti 30 Kč a senioři od 70 let mají start zdarma.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI