Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Holba rozšířila nabídku o vánoční speciál

Co se píše o pivovarech a pivu


Holba rozšířila nabídku o vánoční speciál

[středa, 9. prosinec 2015]

Holba přináší konzumentům Vánoce se správným řízem. Nově nabízí oblíbený Šerák Speciál 13,51 v novém dárkovém balení s 8 lahvemi. V obchodech je součástí vánoční nabídky a nechybí ani v restauracích, kde speciál čepují do originálních Tubingerů. Jde o nový krýgl, ve kterém se Holba objevuje poprvé. Kromě sympatického tvaru nabízí možnost dát si půllitr nebo třetinku, což konzumenti vítají. Pivní speciály jsou nápojem pro slavnostní chvíle a právě nyní je ta pravá chvíle pozvednout sklenice a připíjet Ryzím pivem z hor.

Světlý speciál Holba Šerák se symbolickou stupňovitostí 13,51 je charakteristický sytě zlatou barvou, výborným řízem a hustou smetanovou pěnou, chránící pivo jako vzácný poklad. Vyniká plnou chlebnatou chutí s lahodně doznívající hořkostí a neméně významným bonusem je jeho vysoká pitelnost. Právě díky ní je možné posedět s přáteli déle a společné chvíle si pěkně vychutnat.

Pro všechny tyto vlastnosti ho odborní degustátoři pasovali na vítěze mezi českými pivy a patří mu titul Pivo České republiky 2015. Jde o skutečný originál s osobitou charakteristikou, do které se promítá tradiční způsob výroby a prvotřídní kvalita surovin ̶ žateckého chmele, sladu z moravských ječmenů, pivovarských kvasnic a vody, kterou pivovar čerpá z vlastních hlubinných vrtů.

Ve srovnání s ostatními pivy provází Šerák Speciál řada odlišností. Patří mezi ně i rekordní doba zrání po celých 70 dní, což je 3krát déle než například u běžného ležáku. Zásadou je, že v Holbě vaří speciál, stejně jako ostatní druhy piv, na předem danou stupňovitost. To znamená, že se tady hotové pivo nikdy neředí vodou a předem vyloučeno je také jeho dobarvovaní nebo dosycování. Pivo vaří na 2 rmuty s pozvolným přidáváním chmele tak, aby pivo získalo lahodně se rozvíjející hořkost a zajímavé aroma. Následně přirozeně kvasí na otevřené spilce a pozvolně dozrává a dokváší v ležáckých sklepích.

Všechny procesy probíhají přirozenou cestou a právě to se promítá do jedinečné charakteristiky piva, které se v Hanušovicích rodí už 141 let.

Pokud navštívíte horské hospůdky v Jeseníkách, potěší Vás nejen fortelně načepovaný Šerák Speciál 13,51, ale také jejich neopakovatelná vánoční atmosféra Konzumace speciálu je spojena s výjimečným zážitkem a proto je ideálním nápojem pro slavnostní příležitosti.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI