Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Den otevřených dveří ve Velkém Březně: skvělá hudba, soutěž o roční pivní rentu, exkurze a pivo jako křen!

Co se píše o pivovarech a pivu


Den otevřených dveří ve Velkém Březně: skvělá hudba, soutěž o roční pivní rentu, exkurze a pivo jako křen!

[úterý, 8. září 2015]

Den otevřených dveří pivovaru Velké Březno se blíží! Tradiční a oblíbená akce začíná v sobotu 19. září v pravé poledne. Vstup je zdarma. Vzhledem k příznivým ohlasům z uplynulých let mohou návštěvníci i letos využít kyvadlovou dopravu z Ústí nad Labem a Děčína. První spoje do Velkého Března vyjíždějí v 11:45 hodin.

Na tuto naši tradiční akci, kdy návštěvníky zveme přímo k nám do pivovaru, se každoročně opravdu moc těším. Ani letos nebude chybět spousta dobré zábavy a naše skvělé pivo Březňák. A já spolu s regionálním obchodním ředitelem Martinem Křížem budu mít tu čest slavnostně narazit první sud,“ řekl vrchní sládek pivovaru Velké Březno Michal Rouč.

Jako každoročně se mohou návštěvníci těšit na skvělou muziku. Jako první zahraje od 12:00 hodin Malá Paříž. Vystoupení skupiny Těžkej Pokondr začíná ve 14:30 hodin. Wanastovi Vjecy revival budou hrát od 15:30 hodin. Petr Lufter s kapelou vystoupí od 17:00 hodin, Stará škola od 18:30 a Walda Gang od 20:00 hodin. Posledním vystupujícím se stane Kabát revival.

Na Den otevřených dveří se chodí především na skvělé pivo! Na čepu bude celé portfolio velkobřezenských piv včetně výčepního či ležáku. Kromě toho pivovar nabídne opravdovou lahůdku: Březňák originální Märzen, který zde vyrobili u příležitosti Dne českého piva jako příspěvek k svátku svatého Václava. Zajímavostí je, že se tato limitovaná edice speciálního polotmavého piva vařila už v březnu. Pivo pak kvasilo v otevřených kádích na spilkách a dlouhých 150 dnů leželo v ležáckých sklepech, což mu dodalo plnou chuť a příjemnou intenzivní hořkost s jemnými karamelovými tóny.

Dalším velkým lákadlem letošní soutěž s názvem „Cibichova stará škola“, protože hlavní výhra je skutečně přitažlivá: renta v podobě dvou piv denně po celý rok. Soutěžící budou procházet několika stanovišti a získávat body. Pokud splní všechny úkoly, budou zařazeni do slosování o hlavní výhru. Kromě toho budou soutěžící na každém stanovišti odměněni milou pozorností.

Součástí programu Dne otevřených dveří jsou každoročně i exkurze přímo do pivovaru, kde se návštěvníci seznámí s tradiční výrobou piva Březňák. Vloni se Dne otevřených dveří v pivovaru zúčastnilo na 4000 návštěvníků.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI