Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovarské slavnosti Holba otevřou brány pivovaru už příští víkend. Zahájí je naši atleti.

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovarské slavnosti Holba otevřou brány pivovaru už příští víkend. Zahájí je naši atleti.

[čtvrtek, 27. srpen 2015]

Tradiční, v pořadí už dvanácté Pivovarské slavnosti Holba proběhnou první pátek a sobotu v září. Letos je zahájí čeští atleti Denisa Rosolová a rodák z Budišova překážkář Petr Svoboda, kteří si společně s účastníky připijí Šerákem - Pivem ČR 2015 na vítězství. Jak chutná úspěch dobře vědí i oba atleti. Budou tady mít i svoji autogramiádu a navíc si v pivovaru vyzkouší pro ně zcela novou disciplínu. Sami se postaví za výčepní zařízení a budou čepovat Šerák v největší hospodě v republice. V tu se po dobu slavností promění areál Hanušovického pivovaru. Na 12. Pivovarských slavnostech Holba se bude připíjet desítkou různých druhů piv značky, vystoupí devět kapel a Ryzí pivo z hor poteče ze šesti desítek výčepních píp.

Všichni se mohou těšit na jejich oblíbený Šerák ve všech jeho variantách. Po celé léto ho v pivovaru testovali Mazáci Šeráci a vzájemně si tady předávali štafetu podobně jak to dělá Denisa Rosolová, takže už dnes se řada z nich těší na osobní setkání. Kromě skvělé zábavy, muziky a jedinečného piva nabídne Holba i prohlídky výroby. Proběhnou v pátek odpoledne, kdy v pivovaru k příjemnému posezení zahraje Dalibor Janda se svojí kapelou, Vagon rock i Abba Stars. V sobotu se areál pivovaru rozdělí na 3 programové stage. Na hlavní u pivovarských rybníků se bude střídat zábava s hudbou, která vyvrcholí koncertem Horkýže Slíže a ohňostrojem na závěr. Každoročně slavnosti navštíví na 7 tisíc lidí a vypije se kolem 35 tisíc půllitrů ryzího piva z hor, které přímo v pivovaru chutná nejlíp.

Vstupenky na pivovarské slavnosti je možné zakoupit za zvýhodněné ceny ve vzorkové prodejně pivovaru Holba v Hanušovicích, v informačních centrech v Hanušovicích, Šumperku, Králíkách, Zábřehu a Starém Městě nebo přímo na akci.

Páteční vstupenka je za cenu 60 Kč při zakoupení na akci

Jednodenní sobotní vstupenka stojí 100 Kč v předprodeji a 150 Kč při nákupu přímo na akci.

Dvoudenní vstupenka stojí v předprodeji 120 Kč

Program akce najdete na www.pivovarskeslavnosti.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI