Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

50. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech přinese pivní festivalové premiéry

Co se píše o pivovarech a pivu


50. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech přinese pivní festivalové premiéry

[čtvrtek, 2. červenec 2015]

Pivo Lobkowicz Premium se již potřetí v řadě stalo oficiálním partnerem Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Letošní jubilejní 50. ročník přinese řadu novinek. Tou nejdůležitější jsou plánované „pivní festivalové premiéry“, v rámci kterých se představí nová prémiová piva Lobkowicz Premium ALE, Lobkowicz Premium Kvasnicový, Lobkowicz Premium Pšeničný a Lobkowicz Premium Černý. Jednotlivá piva vystupují jako hlavní hrdinové filmů a jejich prezentace je laděna do filmových plakátů v retro stylu.

Nová piva budou moci návštěvníci ochutnat od soboty 4. 7. přímo v hlavním stanu,. „Od tohoto data až do 10. 7. zde bude od 18.00 hod. probíhat jedna z našich festivalových pivních premiér spolu s degustací a školou čepování piva,“ říká Michal Šneberger, obchodní ředitel skupiny Pivovary Lobkowicz a dodává: „Na první den festivalu jsme připravili skutečnou oslavu plnou dárků, v rámci které naše hostesky rozdají hostům festivalu na 1 000 vychlazených plechovek piva Lobkowicz Premium Ležák.“ Tento dárek je určen všem, kteří budou mít první festivalový den oficiální festivalový doplněk ve formě motýlků či namalovaných rudých rtů.

Hlavní stan, kde se odehrávají veškeré aktivity kolem piva Lobkowicz, se již tradičně nachází přímo před hotelem Thermal. Stan otevírá dopoledne v 9.00 hod. a uzavírá krátce nad ránem v 5.00 hod. „Pro milovníky nočního života jsme každou noc navíc od 1.00 hod. do 2.00 hod. připravili tzv. happy hour, kdy mohou v našem hlavním stanu získat 1 + 1 pivo zdarma,“ doplňuje aktivity Michal Šneberger. Před stanem bude k dispozici i fotostěna s plakáty "Festivalových premiér", která bude propojená se soutěží na sociálních sítích.

Každý den mají všichni motorizovaní návštěvníci nebo ti, kteří si zkrátka potřebují udržet jasnou mysl, možnost v rámci programu SEDM STŘÍZLIVÝCH ochutnat naše pivo Lobkowicz Premium Nealkoholický. Ve stanu budou k dispozici i jídla a pochoutky k pivu, mj. domácí pivní 50 cm dlouhá klobása pana Hudery pečená v bylinkovém těstě s domácím zelným salátem.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI