Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Na jubilejních Slavnostech pivovaru Ostravar zahraje také speciální host ze zahraničí

Co se píše o pivovarech a pivu


Na jubilejních Slavnostech pivovaru Ostravar zahraje také speciální host ze zahraničí

[úterý, 16. červen 2015]

Pivovar Ostravar dnes představil bližší informace k jubilejnímu 15. ročníku Slavností pivovaru Ostravar. Největší svátek piva a hudby na Ostravsku se tentokrát bude konat v areálu ostravského pivovaru 29. srpna a finále poprvé v historii obstará kapela odjinud než z Česka nebo Slovenska.

Slavnosti pivovaru Ostravar se konají v Ostravě s dvouletou přestávkou pravidelně od roku 1999. Na jubilejní 15. ročník se organizátoři rozhodli přivést především nové interprety. Jména prvních z nich zveřejnili organizátoři již v dubnu. Dnes prozradili další. Po Davidu Kollerovi a Anetě Langerové je jasné, že na Slavnosti tentokrát dorazí také Michal Hrůza, kapela Pipes&Pints a minimálně dalších 5 skupin.

Letos budou Slavnosti zase pestřejší. Celkem nabídneme návštěvníkům v průběhu jednoho odpoledne 9 kapel a k tomu ještě muzikanty, kteří zvítězí v hlasování v projektu Ostrava žije. Vracíme se totiž k formátu tří pódií, takže se návštěvníci mají na co těšit. Navíc se nám podařilo získat opravdu skvělá jména,“ uvedla Zuzana Cieciotková z organizačního týmu Slavností.

David Koller zažil loni podle Cieciotkové skvělý comeback se skupinou Lucie a Aneta Langerová zase letos bodovala na Andělech, ze kterých si odnesla hned několik cen. „Jsme velice rádi, že se na koncertní pódia vrátil i Michal Hrůza, na kterého se mohou návštěvníci Slavností také těšit,“ doplnila Zuzana Cieciotková.

Jedno z pódií bude znovu v režii Richarda Krajča a zahrají na něm mladí a nadějní interpreti. Pestrou hudební nabídku letošního ročníku navíc obohatí ještě jedno atraktivní jméno. „Vzhledem k našemu jubileu jsme se rozhodli, že tentokrát svěříme hudební finále Slavností speciálnímu hostu ze zahraničí,“ prozradila Zuzana Cieciotková. „Jméno poslední kapely oznámíme na konci června. Myslím, že naši příznivci budou velmi příjemně překvapeni.

Nejlevnější vstupenky za 190 korun jsou již vyprodány. V červnu dal Ostravar do prodeje další várku, tentokrát za 250 Kč. Exkluzivním prodejcem vstupenek na internetu je portál ticketsforpeople.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI