Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Regionální značky pivovarů Lobkowicz dostávají masivní podporu ve svých regionech

Co se píše o pivovarech a pivu


Regionální značky pivovarů Lobkowicz dostávají masivní podporu ve svých regionech

[úterý, 2. červen 2015]

Pivovary Lobkowicz zahájily začátkem června vdomácích regionechsvých pivovarů masivní celosezónní outdoorovou kampaň. Více než tisíc reklamních ploch po celé České republice zaplní půllitry s pivem pěti hlavních regionálních značektéto skupiny - Černá Hora, Ježek, Rychtář, Klášter a Platan. Pivovary Lobkowicz tak navazují na trend spotřebitelského chování, který sleduje návrat ke kvalitním regionálním pivům.

Milovníci piva stále více žádají rozmanitost, ale zároveň jsou mnohem více znalí, co se týče posuzování jeho kvality. Je tak zřejmé, že i český pivař velmi negativně vnímá tlak velkých nadnárodních pivovarnických korporací na maximální efektivnost, unifikaci a globální standardizaci výrobních postupů a to především u dříve tradičních českých značek. „Spotřebitelské zvyklosti v oblasti piva se rychle mění a naše skupina v tomto směru nabízí unikátní řešení. Pivovary Lobkowicz mají díky svým regionálním pivovarům možnost dodávat ve svých domácích oblastech piva čerstvá, kvalitní a vyráběná tradičními technologiemi. Proto je aktuální podpora těchto značek zaměřena právě na domácí regiony piv Černá Hora, Ježek, Rychtář, Klášter a Platan,“ říká Ing. Pavel Herman, výkonný ředitel a místopředseda představenstva Pivovarů Lobkowicz.

Domácímu charakteru značek odpovídá i komunikační formát kampaně, který klade důraz na základní tradiční hodnoty charakteristické právě pro dané domácí prostředí. Přes zřetelný společný celonárodní prvek kampaně má každý pivovar svůj vlastní charakteristický slogan, který od sebejednotlivé značky jednoznačně odlišuje. Kampaň zahrnuje kromě venkovních reklamních ploch také propagaci v místě prodeje a inzerci v tisku.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI