Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Osvěžující řada beermixů Staropramen Cool dostane nový kabát, chladící symbol i novou příchuť

Co se píše o pivovarech a pivu


Osvěžující řada beermixů Staropramen Cool dostane nový kabát, chladící symbol i novou příchuť

[středa, 15. duben 2015]

V pivovaru Staropramen vědí, že nízkoalkoholické pivo s ovocnou příchutí řady Staropramen Cool chutná nejlépe vychlazené. Usnadnit zákazníkům, kteří sáhnou po osvěžujícím beermixu Staropramen Cool, přemýšlení nad tím, jestli je jeho aktuální teplota ideální, nově pomůže speciální výrazný symbol Cold edge na přední straně plechovky, který mění barvu dle stupně vychlazení nápoje. Kromě toho letos řada Staropramen Cool nabídne pro letní sezonu novou příchuť.

V moderním obalu, díky kterému si konzument snadněji vybere svou oblíbenou příchuť, navíc s jasně čitelným indikátorem, který při správném vychlazení změní barvu z bílé na modrou, a pomůže tak určit ten správný okamžik pro maximální osvěžení. Takové jsou nízkoalkoholické beermixy s ovocnou příchutí Staropramen Cool pro sezonu 2015 nabízené v praktické plechovce s novým designem a symbolem Cold edge.

V beermixovém segmentu zájem zákazníků o nápoj stáčený do plechovek silně roste. V roce 2014 se v plechovkách prodalo téměř 75 % celkové produkce, zbylých téměř 25 % putovalo ke konzumentům v PET lahvích. Skleněné lahve už na trhu v tomto segmentu prakticky nenajdete. Je to dané tím, že beermixy si lidé častěji berou s sebou například na letní večírky, pikniky či k vodě, a proto dávají přednost lehkému pohodlnému obalu,“ říká David Šeberle, manažer značky Staropramen Cool.

Nová příchuť míchá bezový květ a citron

Staropramen přichází každoročně na trh s novým typem příchutě svých beermixů. Letos si tak zákazníci budou moci nově vychutnat osvěžující kombinaci příchutě bezového květu a citronu. Na trhu tak budou k dispozici celkem čtyři příchutě – Staropramen Cool Lemon, Cool Grep, Cool Třešeň a nový Cool Bezový květ a citron.

Zvažovali jsme několik možných příchutí, ale poté, co příchuť Bezový květ a citron v loňském roce uspěla u zákazníků řetězce Tesco, kde jsme jí uvedli jako limitovanou edici, rozhodli jsme se, že ji nabídneme širokému spektru našich zákazníků, díky jejichž přízni jsme v segmentu beermixů dlouhodobě leaderem českého trhu,“ uvedl David Šeberle.

Nový typ plechovek řady Staropramen Cool včetně nové příchutě bude pivovar na trh postupně zavážet v průběhu dubna.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI