Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Tambor vybere nejlepšího nájemce

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Tambor vybere nejlepšího nájemce

[pondělí, 9. březen 2015]

Pivovarská prodejna „půjde“ do pronájmu

Královédvorský pivovar Tambor vyhlašuje výběrové řízení od 9. března 2015 do 9. dubna 2015 na pronájem své Pivovarské prodejny v areálu pivovaru.

Předmětem pronájmu je movitý a nemovitý majetek Pivovarské prodejny. (viz další foto)

Pivovarská prodejna zajišťuje maloobchod se sudovým a lahvovým pivem, včetně zapůjčení chladící a výčepní techniky.

Zimní a letní výčep nabízí široký sortiment čepovaných piv značky Královédvorské pivo Tambor - „přímo od zdroje“ a něco drobného k pivu z gastronomie.

Nedílnou nabídkou Pivovarské prodejny v letních měsících je také letní krytá terasa s „Pivovarským podiem“, na kterém se konají koncerty regionálních hudebních skupin.

Pivovarská prodejna také zajišťuje občerstvení pro účastníky exkurzí v pivovaru Tambor a dalších kulturně společenských akcí, které se v areálu pivovarské prodejny pravidelně konají, například akce Klubu turistů, automobilových veteránů nebo sportovních oddílů.

Pro turisty a zejména cykloturisty se stal pivovar a jeho Pivovarská prodejna za uplynulých pět let vyhledávanou destinací ve Dvoře Králové nad Labem.

Královédvorský pivovar Tambor oslovuje výběrovým řízením zejména právnické či fyzické osoby, které mají zkušenosti s provozováním obdobných zařízení a hledají pro sebe a svůj pracovní tým novou podnikatelskou příležitost na atraktivním místě v Královéhradeckém kraji.

Chcete a umíte pro návštěvníky a příznivce Královédvorského pivovaru ve Dvoře Králové nad Labem vytvořit příjemné a přátelské prostředí v jejich, již zavedené, Pivovarské prodejně? V takovém případě očekáváme Vaši nabídku.

Královédvorský pivovar Tambor umožní zájemcům prohlídku Pivovarské prodejny po dohodě – na adrese machek@pivo-tambor.cz.

Nabídky na pronájem Pivovarské prodejny pouze v písemné formě zasílejte na adresu: machek@pivo-tambor.cz. Při hodnocení nabídek upřednostníme uchazeče, kteří doloží zejména prokazatelnou úspěšnou podnikatelskou historii, kvalifikaci a finanční bonitu. Nabídka dále bude obsahovat celkový podnikatelský záměr na využití Pivovarské prodejny včetně návrhu nabídkové ceny za pronájem movitého a nemovitého majetku v Kč bez DPH za měsíc. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou, s výpovědní lhůtou 3 měsíce. Uchazeč ve své nabídce navrhne také výši kauce (opět v Kč bez DPH) za pronajatý movitý majetek.

Ve Dvoře Králové n.L. 9. března 2015


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Chody

pátek, 20. březen 2015
12:09

Chody

Přišlo mailem: Královédvorský pivovar Tambor se rozhodl ukončit výběrové řízení na provozovatele Pivovarské prodejny. Termín byl až do 9. dubna 2015. Z přihlášených zájemců se ale již podařilo vybrat společnost, která splnila požadované podmínky a navíc má zájem otevřít Pivovarskou prodejnu již od 1. dubna. S ohledem na zákazníky, kteří opakovaně po rychlém zahájení provozu volají, se Královédvorský pivovar Tambor rozhodl výběrové řízení ukončit k 20. březnu 2015. Další informace zveřejníme v nejbližší době.


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI