Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

První pivní lahváčový turnaj aneb tak trochu jiné zahradní člověče nezlob se

Co se píše o pivovarech a pivu


První pivní lahváčový turnaj aneb tak trochu jiné zahradní člověče nezlob se

[čtvrtek, 26. únor 2015]

Dovolte, abychom se Vám nejprve představili. Jsme sportovní střelecký klub, pořádáme střelecké soutěže, připravujeme mládež a vyvíjíme další volnočasovou aktivitu. K tomuto účelu máme k dispozici pozemek o rozloze 16 000 m2. Místa je tu tedy dost, jsme prakticky na samotě u lesa a naše střílení tak nikoho neruší. Bohužel se naše aktivita nesetkává s pochopením zastupitelstva obce.

Je čím dál těžší sehnat peníze na přípravu mládeže. I proto jsme se rozhodli uspořádat akci pro širokou veřejnost - První pivní lahváčové zahradní člověče nezlob se. Hru Vám jistě netřeba přibližovat. Téměř vše vyplývá z názvu ale popořadě: první, protože nemáme žádné informace, že by někdo pořádal něco podobného; pivní, protože střelci jsou vesměs lidé se smyslem pro humor a mající rádi pivo; lahváčové, protože zahradní figurky na člověče se dají dobře nahradit lahvovým pivem a je-li tým sladěn třeba tričky s druhem piva, za který hraje, je to perfektní; zahradní, protože tuto na světě nejrozšířenější deskovou hru chceme přenést do přírody na čerstvý vzduch.

Samozřejmě, že myslíme i na děti a jedno hrací pole bude vyhrazeno pro ně, kde pivo nahradíme limonádou. Nebude to ale jediná atrakce pro děti. Kromě skákacího hradu si budou moci změřit síly na vzduchovkové střelnici, kde budou střílet na pohyblivé cíle a nebo na paintballové střelnici, kde se jim budou věnovat zkušení instruktoři.

Plakát

Jaký bude průběh celé akce?

Velkým pomocníkem nejen radou nám je Petr Marek, velkoobchod s nápoji z Českého Brodu, který má zkušenosti s pořádáním pivních akcí. V případě potřeby nám zajistí lahváče a trička z pivovaru, za který budete chtít hrát – tedy pokud nebudete mít vlastní.

Vzdálenějším týmům jsme od pátku připraveni poskytnout zázemí s tím, že budou moci zdarma využít parkoviště a místo k stanování. Pro ty, co přijedou vlakem, je nejbližší železniční stanice Roždalovice (vzdálená cca 3 km).

V noci z pátku na sobotu 25. července 2015 bude zajištěn kiosek s nonstop provozem a bude hrát country kapela. Po ranním kuropění, počítáme v 10 hod. :), bude zahájen samotný turnaj rozlosováním.

Systém hry bude pavouk, kde postupují vždy první dva týmy do dalšího klání. První cenou bude sud piva, ale i další ceny budou hodnotné.

U každého hracího pole ve tvaru klasického kříže (asi 4x4 m - bude vyznačen dřevěnými kolečky) bude rozhodčí s hrací kostkou, který bude hru organizovat.

Pravidla podrobně i s dalšími informacemi naleznete na našich stránkách.

Tak už je rozlosováno a hrajeme. Celý den bude provázet reprodukovaná hudba a o mluvené slovo se postará Jára Horáček, známý moderátor a konferenciér z Prahy.

Máme připravenu i jednu vloženou soutěž pro fajnšmekry, půjde o to, kdo pozná podle chuti pivo, které mu dáme ochutnat.

Po dohrání a vyhlášení vítězů nastoupí místní country kapela Flexi band, která je připravena hrát nejen k poslechu ale i k tanci, proto nezapomeňte taneční obuv. Jsou ochotni hrát tak dlouho, dokud budou lidi poslouchat :-)

V neděli časně ráno akci ukončíme a rozejdeme se do svých domovů bohatší o další nevšední zážitek.

Na občerstvení si dáme také záležet. Chtěl bych přilákat hráče na pravý kotlíkový gulášek, který vaří finalisté soutěže ve vaření zvěřinového kotlíkového guláše v Zahrádkách u České Lípy. Klobásky a další pochoutky jsou samozřejmostí, k pivu přijdou jistě vhod bramborové smažené a třemi druhy soli solené spirály.

Těšíme se na účast všech veselých lidí, těšíme se, že si společně užijeme hodně legrace a doufáme, že vyjde i počasí.

Na naši akci můžete dorazit i s nejlepším přítelem člověka, tedy pejskem.

Na Vaši účast se těší pořadatelé


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI