Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovary Lobkowicz přináší k Vánocům speciální balení piv

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovary Lobkowicz přináší k Vánocům speciální balení piv

[pátek, 28. listopad 2014]

Pivovary Lobkowicz připravily pro letošní Vánoce skvělé dárky pro všechny pivní fajnšmekry. Kromě oblíbeného balení Čertovského speciálu si mohou milovníci piva letos zakoupit například Vánoční mixpack, Adventní kalendář, Exkluzivní vánoční balení, Vánoční balení Lobkowicz nebo Dárkové balení pivních stylů. Lidé tak mají šanci ochutnat piva z různých regionálních pivovarů skupiny Pivovary Lobkowicz.

Předvánoční čas je již tradičně spojen s Čertovským speciálem, který je charakteristický temně červenou barvou. Má bohatou, jemně narůžovělou pěnu a vyváženou hořkost a plnost. Vaří se jednou do roka k příležitosti sv. Mikuláše a do hospod se dostane již od 5. 12.,“ říká Jiří Faměra, vrchní sládek skupiny Pivovary Lobkowicz. Toto pivo je zároveň prodáváno i ve speciálním balení po 4 kusech - Čertovský speciál 4 x 0,5l. K dostání je v řetězcích Kaufland, Globus a Billa za přibližnou cenu 79 korun.

Dalším speciálním balením je Vánoční mixpack. Jedná se o Vánoční kolekci sedmi pivních specialit z pěti regionálních pivovarů Čech a Moravy. Lidé zde najdou tmavý Granát z Černé Hory, speciály Telčský Zachariáš a Jihlavský Grand z Pivovaru Jihlava, Comenius z pivovaru v Uherském Brodě, polotmavé speciální pivo Démon z vysokochlumeckého pivovaru a v neposlední řadě také piva Protivínský Granát a Prácheňská Perla z varny sládků v Protivíně. Vánoční mixpack prodávají řetězce Penny, Norma, COOP, Kaufland, Globus, Billa, Tesco a Ahold za přibližnou cenu 99 korun.

Největším balením je Adventní kalendář. Jeho princip je obdobný jako u čokoládových adventních kalendářů – na každý den od 5. do 24. prosince je pro jeho majitele připravena jedna láhev zlatavého moku. Speciální balení dvaceti různých piv z pivovarů Černá Hora, Jihlava, Klášter, Rychtář, Protivín, Uherský Brod a Vysoký Chlumec je k dostání v Normě, Globusu, Bille a Aholdu. Přibližná cena se pohybuje kolem 349 korun.

Zajímavým tipem na dárek je i Exkluzivní vánoční balení. Tato sada čtyř exkluzivních kousků nabízí piva Klášterní XIX. Bock z Pivovaru Klášter, Rauchbier z Pivovaru Uherský Brod, vysokochlumecký Amber Ale a Lobkowicz Premium z Pivovaru Protivín. Exkluzivní vánoční balení lze zakoupit ve speciálních prodejnách a v pivotékách za přibližnou cenu 99 korun.

Milovníky piva Lobkowicz Premium z Pivovaru Protivín jistě zaujme Vánoční balení Lobkowicz, které obsahuje 7 půllitrových piv a sklenici jako dárek. Pořídit se dá v maloobchodním řetězci Globus za přibližnou cenu 140 korun.

Třešničkou na dortu je pro opravdového pivního znalce Dárkové balení pivních stylů. V jednom balení se nachází 8 různých piv, která představují 8 různých stylů. Zástupci svrchního kvašení jsou pšeničný ležák Velen z Pivovaru Černá Hora a polotmavý Amber Ale (ejl) z Pivovaru Vysoký Chlumec. Do kategorie spodně kvašených piv pak patří polotmavý 19% speciál Klášterní Bock XIX. z Pivovaru Klášter, tmavý ležák Granát z Pivovaru Černá Hora, speciál s příchutí medu Kvasar z Pivovaru Černá Hora, vídeňský ležák Kounic z Pivovaru Uherský Brod, světlý prémiový ležák Lobkowicz Premium z Pivovaru Protivín a kouřový polotmavý ležák Rauchbier z Uherského Brodu. Dárkové balení pivních stylů bude k dostání ve vybraných pivotékách a ve speciálních prodejnách.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI