Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Přijďte na Svijanské pivobraní

Co se píše o pivovarech a pivu


Přijďte na Svijanské pivobraní

[čtvrtek, 21. srpen 2014]

V sobotu 23. 8. 2014 proběhne na hřišti ve Svijanech 4. ročník Svijanského pivobraní pořádaného obcí Svijany a zdejším Pivovarem Svijany. Akce, která si za svou relativně krátkou historii získala množství příznivců, odstartuje ve 14 hodin, nabídne všechna svijanská piva za 20 Kč a zábavu pro celou rodinu. Vstupné na akci je 50 Kč, parkování zdarma.

Svijanské pivobraní se letos koná teprve po čtvrté, ale příznivců, kteří si nenechají ujít ani jeden jeho ročník, už má víc než dost. Komorní akce nabídne ochutnávku všech svijanských piv včetně nového prémiového světlého ležáku 450 uvařeného jen z českých tradičních surovin za 20 Kč, o hudební zábavu se postarají kapely Táboranka, Berušky, The Beatles Veteran Club a Volupsie. Program zpestří také taneční skupina Countryon, která předvede nesmrtelný kankán v dobových kostýmech a za doprovodu původní operetní hudby.

Zatímco budou dospělí při poslechu hudby ochutnávat pivní pochoutky i kulinářské speciality, děti se mohou dosyta vyřádit na pouťových atrakcích. K dispozici jim bude např. velká skluzavka a kolotoč.

Vstupné na akci je pro dospělé návštěvníky 50 Kč, děti mají vstup zdarma, a to i na všechny pouťové atrakce. Řidičům bude vyhrazen a uzavřen střed obce pro parkování zdarma.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI