Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

XXIII. ročník Pivovarských slavností v Benešově oslaví hudbou i programem pro děti

Co se píše o pivovarech a pivu


XXIII. ročník Pivovarských slavností v Benešově oslaví hudbou i programem pro děti

[pátek, 15. srpen 2014]

V sobotu 13. září benešovský pivovar Ferdinand otevře své brány a nabídne spoustu dobré zábavy nejen pro dospělé. V pravé poledne budete moci vstoupit do areálu pivovaru, kde pro vás i pro vaše děti bude připraven odpolední nabitý program.

Návštěvníci a zejména milovníci piva budou moci v Benešovském areálu pivovaru Ferdinand od 12 – 22:00 ochutnávat pivní speciály, nefiltry a limonády v čele s místní Ferdinádou. Při slavnostech budou otevřeny i prostory samotného pivovaru, kam můžete vyrazit na prohlídku, na které zjistíte, jak se takové skutečné pivo vlastně vaří. Po celou dobu slavností si budou moci návštěvníci změřit síly v podobě různých soutěží, jako pivní bříško, či závod v pití piva. Pro děti budou připraveny aktivity z Domu dětí a mládeže Benešov, bude se tančit a hrát divadlo, novinkou bude zátková burza. Dále jsou připraveny soutěže, pohybové hry i oblíbené malování.

Hudební program bude probíhat na dvou scénách a vystoupí zde třeba místní kapela Čejka band, Štěpán Kojan, Lahvátor nebo rocková kapela Bílá nemoc. Pro odlehčení atmosféry vystoupí dechovka Týnečanka a další.

Vstupné do areálu pivovaru je 100,-Kč (v ceně vstupného jedno pivo zdarma), děti mají vstup volný.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI