Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Krkonošské pivní slavnosti ve Vrchlabí přivítají Václava Neckáře a Ewu Farnou. Program ozdobí zlatá Eva Samková

Co se píše o pivovarech a pivu


Krkonošské pivní slavnosti ve Vrchlabí přivítají Václava Neckáře a Ewu Farnou. Program ozdobí zlatá Eva Samková

[úterý, 15. červenec 2014]

Legendární zpěvák a idol 60. let Václav Neckář se skupinou Bacily, jedna z nejtalentovanějších mladých zpěvaček současnosti Ewa Farna a jako zlatý hřeb programu olympijská vítězka ze Soči Eva Samková. A k tomu moře zlatavého moku, vybrané laskominy a bohatý celodenní program plný atrakcí a zábavy pro velké, malé i ty nejmenší. To vše nabídne již sedmnáctý ročník tradičních Krkonošských pivních slavností, které se uskuteční v sobotu 9. srpna od 10 hodin dopoledne na vrchlabském náměstí a přilehlých prostranstvích.

Rok utekl jako voda a Krkonošské pivní slavnosti jsou opět o rok starší a slaví své sedmnáctiny. Nedávno jsme ještě byli batolata, teď s námi lomcuje puberta a za rok už budeme plnoletí a snad i moudřejší. Bylo naším cílem, aby si v programu, který nepřímo vstřebává neúprosný chod čas a příchod nových generací, našli to své úplně všichni,“ uvedl zástupce pořadatelského týmu Petr Ticháček.

Pro letošní ročník si pořadatelé opět připravili řadu novinek a překvapení. Jedním z nich bude Fotobedna, která každému zájemci umožní získat upomínkovou a především originální fotografii s nejrůznějšími rekvizitami či pozadím. Neméně zajímavou atrakcí pro všechny zdatné turisty je i Krkonošská pivní soutěž o pobyty na Friesových boudách či vouchery do pivní lázně. Pro rodiny s dětmi bude vedle pódia připraven dětský park, kde vedle skákacích hradů, trampolíny a malování na obličej vyroste dětský hlídací koutek se školkou Makovička či horolezecká stěna.

Návštěvníci akce se mohou těšit na bohatý celodenní hudební program. Jeho hlavními hvězdami budou Václav Neckář se skupinou Bacily a talentovaná zpěvačka Ewa Farna. „Spojení těchto dvou interpretů v sobě skrývá velký náboj a my věříme, že tradičně vděčné vrchlabské publikum si nenechá ujít tyto jedinečné koncerty,“ říká Petr Ticháček. Během dne se na pódiu představí i vrchlabský svérázný soubor Cémur Šámur, punkoví dravci Driák, revivalové skupiny Kabát a Alibi rock či kapela Flendrs. Celý hudební maratón pak v sobotu dopoledne odstartuje svým koncertem Big band vrchlabské Základní umělecké školy.

V průběhu podvečera pak náměstí ozáří lesk „zlaté“ Evy Samkové, která se vrátí do svého rodného města pozdravit své sousedy. „Eva je čiperná a rozverná dračice, která je pro každou čertovinu. Ani tentokrát nic nenechá náhodě a návštěvníci se mohou těšit na velké překvapení,“ naznačuje Ticháček.

Díky finanční podpoře ze strany města Vrchlabí se pořadatelům podařilo udržet beze změny i vstupné. Kdo na náměstí přijde do 14. hodiny, bude mít vstupenku za 50 korun, po 14. hodině se cena zvýší na 100 korun. Děti do 130 centimetrů budou mít jako tradičně vstupné zdarma.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI