Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

25. Slavnosti svijanského piva s kapelou Olympi

Co se píše o pivovarech a pivu


25. Slavnosti svijanského piva s kapelou Olympi

[čtvrtek, 12. červen 2014]

V sobotu 12.7. proběhne na koupališti ve Svijanském Újezdě už 25. ročník Slavností svijanského piva. Návštěvníci se mohou těšit na všechna piva ze svijanské produkce za jednotnou cenu 20 Kč, vystoupení řady hudebníků v čele s kapelou Olympic, zábavu pro celou rodinu a večerní ohňostroj. Vstupné pro dospělé je 200 Kč, děti mají vstup zdarma.

Pivovar Svijany letos slaví 450. výročí od svého založení a vzhledem k tomu, že kulaté narozeniny mají i Slavnosti svijanského piva, bude jejich program opravdu nabitý.

Druhá červencová sobota nabídne na koupališti ve Svijanském Újezdě program na dvou pódiích, letos se o hudební doprovod postarají např. Marta Kubišová s kapelou Petra Maláska, Petra Janů a skupina Golem, Walda Gang, Debillheads, Recese Live, Parademarche, zlatým hřebem programu bude legendární kapela Olympic.

I letos budou moci návštěvníci ochutnat všechna svijanská piva za jednotnou cenu 20 Kč v čele s čerstvým držitelem titulu Pivo České republiky 2014, výročním prémiovým ležákem „450“. Pořadatelé toto pivo vařené výhradně z humnového sladu a vlastního tradičního chmele vyhodnotili jako nejvhodnější ke konzumaci také ve zmrzlé podobě, příchozí si tak budou moci pochutnat na pivní zmrzlině z nejtradičněji uvařeného českého piva. Letos poprvé proběhne degustační soutěž, které se bude moci zúčastnit každý dospělý návštěvník a zapojit se tak do soutěže o ceny.

Připraven je program i pro rodiny s dětmi, malým návštěvníkům bude vyhrazena téměř třetina areálu pro soutěže, pouťové atrakce a stánky.

Na místě bude zajištěno velkokapacitní parkoviště, úschovna kol i stanové městečko, návštěvníci mohou využít autobusovou dopravu od ČD Turnov od 13,00 hodin každých 30 minut až do půlnoci. Autobus pojede i z libereckého autobusového nádraží, stanoviště č. 4 v 11:00, 12:30, 14:00, 17:00 a zpět až do půlnoci. Zájemci se mohou na Slavnosti svijanského piva svézt také historickým parním vlakem, který pojede z nádraží Praha – Braník do Příšovic nebo Turnova.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI