Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Událost, o které se mluví: Královéhradecké pivobraní

Co se píše o pivovarech a pivu


Událost, o které se mluví: Královéhradecké pivobraní

[pondělí, 2. červen 2014]

Královéhradecké pivobraní klepe na dveře. Z Královéhradeckého pivobraní se stává fenomén, o kterém se mluví v hospodě, na ulici doma i na sociálních sítích.

50 druhů piv a pivních speciálů, vynikající kapely, relax zóna s atrakcemi pro děti i dospělé, to jsou určitě důvody, proč na tuto jedinečnou akci dorazit.

Lidé si chtějí odpočinout, relaxovat a prožít jednu z prvních velkých akcí ve městě“, říká organizátor Jan Bergman. „Ze začátku nás odrazovali od takového časově náročného projektu, ale se zájemci o účast se roztrhl pytel a o Královéhradeckém pivobraní se začalo mluvit dřív, než se rozjela reklamní kampaň. Na sociálních sítích jeho sledovanost raketově stoupá.“ Dodává nadšeně Ing. Vítězslav Janků, prezident Královéhradeckého pivobraní.

Celá akce proběhne v sobotu 7. června 2014 v prostoru před Koupalištěm Flošna. Prezentovat se bude 14 pivovarů, na podiu vystoupí 14 interpretů a zlevněné vstupné bude pro návštěvníky do 14 hodin.

Čtrnáctka doprovodí celý festival v roce 2014.“ Usmívá se programový manažer Jiří Hendrych.

Brány festivalu se návštěvníkům otevřou v sobotu v 10.00 hodin ráno. A už od rána se očekávají fronty u pokladen. Proto organizátoři s dostatečným předstihem spustili předprodej vstupenek, čímž zájemcům umožnili vyhnout se frontám u pokladen a osvobodili je od lovení drobných mincí po kapsách na vstupné. Navíc je předprodejové vstupné zvýhodněno.

Zábava bude v plném proudu celou první sobotu v červnu a skončí až s večerní desátou hodinou. Díky spolupráci s vyhlášeným hradeckým MUSIC CLUBEM LEVEL, je možné pokračovat na vlně zábavy právě tam, kde proběhne oficiální AFTER PARTY KRÁLOVÉHRADECKÉHO PIVOBRANÍ.

Královéhradecké pivobraní letos pokládá základy festivalu, který jak doufáme, se stane tradicí. Festival piva Královéhradecké pivobraní již stojí za dveřmi. Otevřete je s námi, abyste mohli v příštích letech říct – byl jsem u toho…“, říká s nadšením organizátor Lukáš Vacek

Vyplatí se sledovat www.kralovehradeckepivobrani.cz a facebookové stránky Královéhradecké pivobraní. Tam naleznete aktuální informace o celé akci.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI