Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Staropramen letos podpoří také osm zastávek letní série festivalů České a Moravské hrady.cz

Co se píše o pivovarech a pivu


Staropramen letos podpoří také osm zastávek letní série festivalů České a Moravské hrady.cz

[středa, 28. květen 2014]

Staropramen chce být na místech, kde hudba spojuje. Muzika je totiž pro pražský pivovar nejdůležitějším zážitkovým tématem. Řada festivalů, na nichž se bude čepovat Staropramen, se letos rozroste o osm krásných historických míst díky partnerství se sérií festivalů České a Moravské hrady.cz, kde každoročně vystupují nejlepší kapely z Česka a Slovenska. Doplní tak dosavadní partnerství Staropramenu s velkými festivaly Rock for People, Votvírák či třeba Rock for Church(ill). A také letos již desetileté působení v O2 aréně v Praze, kde se kažoročně vystřídá řada světových i českých hudebních hvězd.

Co se hudby týká, ve Staropramenu se řídí heslem „vždy je možné nabídnout více“. A tak není divu, že i letos se řada jimi podporovaných hudebních akcí rozšíří. „Když jsme zvažovali, jakým směrem posílit naše působení v hudební oblasti, „hradní“ festivaly byla série, kterou jsme měli na prvním místě. Lákala nás ta krásná místa, letní termíny, vždy nabitý program a tisíce dobře se bavících lidí na každém místě. Proto jsme velmi rádi, že od letošního roku budeme u této atraktivní a dlouhé série koncertů pod širým letním nebem,“ říká k uzavřenému partnerství Jan Vošta, event&sponzoring manager společnosti Pivovary Staropramen.

České hrady.cz je letní kulturní festival, jehož 10. ročník se uskuteční společně s 5. ročníkem festivalu Moravské hrady.cz na významných českých a moravských historických památkách postupně v osmi různých krajích České republiky. „Staropramen nám nabídl nejlepší podmínky ze všech tuzemských pivovarů. Má výborné informace, přehled o kulturním dění a zásadně podporuje českou kulturu. Historická místa, na kterých se letní kulturní festivaly České hrady.cz a Moravské hrady.cz konají, jsou patřičným místem pro oslavy 145. výročí pivovaru Staropramen a jsem přesvědčen, že společně posuneme „hradní“ festival o další stupínek výš,“ říká ke spolupráci Viktor Souček za organizátory festivalů České a Moravské hrady.cz.

Staropramen má s velkými hudebními akcemi dlouhodobé zkušenosti. Jako první u nás začal v rámci pivního servisu pro návštěvníky festivalů nabízet široké portfolio piv čepovaných z vysokého počtu pivních výčepů. Také na hradních festivalech chce tuto filosofii dodržet. „Pestrá nabídka několika druhů dobře vychlazených piv, které návštěvníci dostanou bez dlouhého čekání. To je základ naší nabídky lidem, kteří navštíví tyto festivaly. Postaráme se také o pohodlná a krytá sezení,“ dodává Jan Vošta. „Věříme, že budou návštěvníci i organizátoři spokojeni a přispějeme k jejich dobré náladě.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI