Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Závěr května bude také ve znamení festivalu Pivo na Náplavce

Co se píše o pivovarech a pivu


Závěr května bude také ve znamení festivalu Pivo na Náplavce

[úterý, 20. květen 2014]

Závěr května bude také ve znamení festivalu Pivo na Náplavce[goto:http://www.nase-voda.cz/zaver-kvetna-bude-take-ve-znameni-festivalu-pivo-na-naplavce/]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Bohuš

úterý, 20. květen 2014
12:18

Bohuš

Já bych hlasoval pro Slepého krtka,po návštěvě v Dubnu kdy jsme tam jeli zvláštním vlakem a zbytek došli pěšky mohu prohlásit že mají nejlepší polotmavé pivo z těch co jsem kdy ochutnal!Na Náplavce bude k dostání kávový a medový ležák,tak ochutnám co jsem neměl možnost ochutnat v Dubnu na místě.


napsal(a): Bohuš [Odpovědět]

Majda

úterý, 20. květen 2014
10:48

Jestli zas vyhraje Pašák tak je to celý hlasování jeden velkej PODVOD, vždyť je snad všem jasný, že nejlepší pivo v posledních letech vařej U Stočesů.


napsal(a): Majda [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
11:23


posted by: Inzerce

Chody

úterý, 20. květen 2014
10:51

Chody

to Majda: Jo Pašák vyhrává poměrně často i jinde a nejsem si jist, zda "právem". Nicméně bych si osobně nedovolil napsat, kde vařej nejlepší pivo :(


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Jarouš

středa, 21. květen 2014
15:43

to Majda: S tím Pašákem souhlasím, subjektivně to pro mě bylo jedno ze slabších piv. Ale co se týče Stočesů... Zlé to není, ale mnohem víc mi loni na náplavce chutnal kupříkladu Všerad nebo MMX.


napsal(a): Jarouš [Odpovědět]

kra-jan

čtvrtek, 22. květen 2014
15:04

to Majda:
Předloni jsem byl na Parukářce a Pašáka jsem si nechával na konec. Když jsem viděl, jaká je tam fronta, říkal jsem si, že to bude jistě super. Jen mi bylo divné, že je o pět korun levnější než ostatní piva (některá tedy byla naopak o pět korun dražší). Když jsem tu frontu vystál a napil jsem se, pochopil jsem, že cena je pro některé kolegy rozhodující kritérium. Bohužel je jich asi většina, a proto už i tam vyhrál soutěž o nejlepší pivo. Nedá se s tím nic dělat, stačí podobná hlasování prostě nebrat vážně.


napsal(a): kra-jan [Odpovědět]

Majda

úterý, 20. květen 2014
12:47

to Chody: Tak samozřejmě že je to můj subjektivní názor, se kterým si může kdokoliv dovolit nesouhlasit. A jak tady zazněl Slepý krtek, tak ten je taky v kvalitě na špici :)


napsal(a): Majda [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI