Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ostravar začne druhou dekádu v ČEZ aréně koncertem Petera Gabriela

Co se píše o pivovarech a pivu


Ostravar začne druhou dekádu v ČEZ aréně koncertem Petera Gabriela

[úterý, 6. květen 2014]

Za 10 let obsloužil Ostravar v ČEZ aréně přibližně 3,5 milionu návštěvníků

Pivovar Ostravar se dohodl se zástupci společnosti VÍTKOVICE ARÉNA na pokračování dosavadní spolupráce. „V partnerství s ČEZ arénou budeme pokračovat také v následujících letech,“ potvrzuje vrchní sládek pivovaru Ostravar Roman Richter. „Nadcházejícím koncertem Petera Gabriela v největší sportovní hale na Moravě zahájíme již svou druhou dekádu spolupráce.

Ostravská ČEZ aréna s kapacitou 12,5 tisíc míst k sezení je jednou z největších víceúčelových hal v České republice. Byla otevřena v roce 1986 a před Mistrovstvím světa v ledním hokeji v roce 2004 prošla zásadní modernizací.

ČEZ aréna se stala sportovně - kulturním centrem Ostravy i celého Moravskoslezského kraje,“ říká Jan Kostecký, náměstek ředitele pro obchod a marketing ČEZ arény.„Konají se zde významná evropská i světová mistrovství, velké sportovní turnaje i koncerty největších hudebních hvězd,“ pokračuje Kostecký.

Ročně si do ČEZ arény najde cestu přibližně 350 tisíc návštěvníků. Jsme rádi, že jim můžeme nabídnout naše tradiční ostravské pivo. Partnerství s arénou je pro nás důležité, protože se v ní odehrává významná část kulturního a sportovního života regionu, ve kterém jsme doma. I tímto způsobem je rádi podporujeme“ dodává vrchní sládek Richter.

Ostravar v ČEZ aréně čepuje originální světlé výčepní pivo Ostravar Originál. To je k dostání ve všech restauracích i fastfoodech i v přilehlém hotelu Puls. „Naši prioritou je pochopitelně obsloužit návštěvníky ČEZ arény kvalitním pivem načepovaným v co nejkratším čase,“ vysvětluje Roman Richter. „Proto jsme na výčepní místa instalovali moderní rychlovýčepy.

Zručná obsluha dokáže podle vrchního sládka s pomocí rychlovýčepu načepovat půllitr piva za dobu čtyř až pět vteřin. Tím se výrazně zkracuje doba obsluhy, což je důležité zejména ve chvíli, kdy je aréna vyprodaná. A to se stává velmi často.

„Plný dům“ očekává Roman Richter i při nadcházejícím koncertu rockové legendy Petera Gabriela. Spoluzakladatel kapely Genesis vystoupí v ČEZ aréně 13. května.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI