Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Svijany zve na narozeninovou oslavu

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Svijany zve na narozeninovou oslavu

[středa, 30. duben 2014]

Pivovar Svijany slaví letos 450. výročí od svého založení a při této příležitosti připravil pro své příznivce narozeninovou oslavu, která proběhne ve čtvrtek 8. května od 10,00 hodin v areálu pivovaru. Pro návštěvníky je připravena ochutnávka výročního prémiového světlého ležáku „450“, zábavný program a exkurze zdarma.

Ve Svijanech se vaří pivo už od roku 1564 a k letošnímu 450. výročí připravil zdejší pivovar prémiový světlý ležák s názvem „450“. K výrobě piva, které voní a chutná po tradičních českých surovinách, se používá výhradně humnový slad a dominantní podíl na jeho chmelení má tradiční Osvaldův klon Žateckého poloraného červeňáku, který je dnes téměř na vymření. „Čtyřistapadesátku zatím čepuje jen několik desítek pivnic v republice, pečlivě si vybíráme, kterým podnikům ji nabídneme. Mnohem důležitější, než masivní distribuce, je pro nás kvalita hospodského a to, zda se o pivo dokáže náležitě postarat a pivaři ho předloží v nejlepším stavu,“ říká Petr Menšík, sládek Pivovaru Svijany.

Novou Čtyřistapadesátku bude možné ochutnat také na narozeninové oslavě Pivovaru Svijany ve čtvrtek 8. května 2014, kde poteče z 50 píp. Pro příznivce dobrého piva je připravena zábava od 10,00 hodin, v rámci dne probíhají až do 16,00 hodin exkurze zdarma, ve 21,00 hodin bude program završen narozeninovým ohňostrojem. Těšit se můžete na ochutnávky regionálních specialit, živou i reprodukovanou hudbu a autogramiády sportovců. Program myslí na celou rodinu, nejmenším nabídne skákací hrad a trampolíny, všem pak soutěže a malování na obličej.

Více informací o oslavě 450. narozenin Pivovaru Svijany naleznete na www.pivovarsvijany.cz, kde si můžete také zarezervovat vybraný termín pro exkurzi zdarma.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Pep@k

pátek, 2. květen 2014
06:15

Včera 1.5. večer tam měli ještě 9 míst na 17,00 hod.... :)


napsal(a): Pep@k [Odpovědět]

L.

středa, 30. duben 2014
16:51

Již několik dní si bohužel termín rezervovat nemůžete, protože jsou všechna místa určená k registraci beznadějně obsazená.


napsal(a): L. [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
00:49


posted by: Inzerce

Bierkerl

středa, 30. duben 2014
20:39

to L.: jaká škoda! :)


napsal(a): Bierkerl [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI