Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Startuje předprodej vstupenek na letošní Slavnosti pivovaru Ostravar

Co se píše o pivovarech a pivu


Startuje předprodej vstupenek na letošní Slavnosti pivovaru Ostravar

[čtvrtek, 3. duben 2014]

Areál pivovaru se 7. června již počtrnácté otevře milovníkům dobrého piva a hudby.

14. ročník největšího svátku piva ve městě Slavnosti pivovaru Ostravar se letos uskuteční v sobotu 7. června. Příznivci dobrého piva a hudby mají možnost využít předprodeje, který začíná s dvouměsíčním předstihem, v pondělí 7.dubna. Kdo si chce Slavnosti s jistotou užít, neměl by s nákupem vstupenky v předprodeji váhat. Kapacita areálu bude totiž kvůli komfortu návštěvníků omezena. Zároveň lze v předprodeji ušetřit stokorunu na vstupném. Letos pořadatelé opět lákají na zvučná jména interpretů a kapel: Tomáš Klus, Tata Bojs, Mňága a Žďorp nebo Divokej Bill budou hlavními hvězdami na hlavním pódiu. V ceně vstupného bude již tradičně půllitr čepovaného piva Ostravar pro všechny starší 18 let.

Slavnosti pivovaru Ostravar letos proběhnou v sobotu 7. června od 12.00 hodin. Pořadatelé slibují nabitý program a tři hudební scény.

Letošní ročník Slavností bude mít tradiční formát,“ vysvětluje vrchní sládek ostravského pivovaru Roman Richter. „Sedmého června otevřeme v pravé poledne náš pivovar a na 10 hodin ho proměníme ve festivalový areál plný hudby, zábavy a dobrého piva.“ Celkem se během odpoledne a večera objeví na pódiu více než 10 kapel.

Hlavními taháky v nabitém programu budou tentokrát Tomáš Klus, Divokej Bill, Mňága a Ždorp a premiéru si odbydou Tata Bojs. „O Tata Bojs jsme stáli již v minulých letech,“ říká Jan Vošta z organizačního týmu Slavností. „Ale nikdy jsme nenašli společný termín. Jsem rád, že tentokrát to vyšlo. Tata Bojs jsou v dnes jednou z nejlepších českých kapel současnosti.

O loňský ročník Slavností pivovaru Ostravar byl obrovský zájem a poprvé v historii bylo vyprodáno. „Podobná situace může nastat i letos, proto již dopředu avizujeme, že kapacita areálu bude omezena a doporučujeme všem využít předprodeje, který začíná v pondělí 7.dubna. Včasným nákupem vstupenek si návštěvníci nejen zajistí místo, ale i ušetří“ upozorňuje manažerka značky Ostravar Zuzana Cieciotková .Za vstupenku zakoupenou na místě letos návštěvníci zaplatí 350 Kč, v předprodeji až o stokorunu méně. Stejně jako v předešlých letech dostanou dospělí návštěvníci půllitr čepovaného piva Ostravar zdarma. Předprodej přitom bude probíhat paralelně na dvou místech - v ostravských infocentrech a na internetu na portálu www.ticketsforpeople.cz.

Základní informace o akci:

Slavnosti pivovaru Ostravar

Termín: sobota 7.6.2014

Místo: Pivovar Ostravar, Ostrava

Vstup otevřen od 12:00 hod.

Cena zlevněných vstupenek v předprodeji: 250 Kč

Cena vstupenek na místě: 350 Kč

Kapely na hlavním pódiu: Tomáš Klus, Tata Bojs, Mňága a Žďorp, Divokej Bill.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

našinec

středa, 9. duben 2014
16:38

Ach jo, zase tam při vychutnávání piva bude někdo řvát...


napsal(a): našinec [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI