Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Kynšperský pivovar připravuje masopustní rej, velikonoční odpoledne i divadlo pro děti

Co se píše o pivovarech a pivu


Kynšperský pivovar připravuje masopustní rej, velikonoční odpoledne i divadlo pro děti

[čtvrtek, 20. únor 2014]

Veselým masopustním rejem ožije v neděli 2. března areál Kynšperského pivovaru. Návštěvníci se mohou těšit na dobrou zábavu a pestrý program pro děti. Na ty čeká soutěž o nejlepší masku a diskotéka. Rodiče tak mají možnost zabavit svého potomka na celé odpoledne a sami přitom ochutnat některou ze zabijačkových specialit. Masopustní rej pro děti začíná ve 14 hodin.

Zábava pro dětské návštěvníky je sice naplánovaná na neděli, zabijačkové hody u nás ale začínají již v pátek 28. února. Od 16 hodin budeme servírovat spoustu masopustních pochoutek, takže labužníci si u nás jistě přijdou na své,“ zve na tradiční české hodování manažerka pro turistiku Jitka Váchová.

Masopust však není jedinou akcí, kterou Kynšperský pivovar v nejbližší době chystá. V neděli 23. března přijedou za dětmi herci ze Západočeského divadla v Chebu. Pro publikum plné malých capartů budou mít připravené společné zpívání a veselou pohádku. „Opět je to skvělý tip pro celou rodinu. O zábavu pro děti se postarají divadelníci a dospělí mohou zatím nalézt úkryt v naší Šenkovně u Zajíce,“ navrhnul Radek Vomočil, ředitel Kynšperského pivovaru.

O radovánky a povyražení nebude nouze ani o Velikonocích. „Pokud nám bude přát počasí, tak bychom jarní svátek rádi oslavili venku pod širým nebem. Věřím, že se k nám připojí i Kynšperáci a lidé ze širokého okolí,“ prohlásil Vomočil.

S příchodem teplejších měsíců bude pivovar lákat i na muziku. „Na červen plánujeme otevřený koncert několika kapel. Jelikož čepujeme Kynšperského zajíce, pojmenovali jsme hudební akci podobně – Zajícfest,“ vysvětlil ředitel, proč pro hudební festival zvolili právě tento název.

Kynšperský pivovar se snaží myslet nejen na milovníky pěnivého moku, ale také na děti. Ty by se letos měly dočkat malého zoo a hřiště plného atrakcí. „Do jeho budování se pustíme někdy v jarních měsících,“ přislíbil Vomočil.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI