Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Kryštof Ostravar Club Tour 2014 aneb Ostraváci vyrážejí na velké turné

Co se píše o pivovarech a pivu


Kryštof Ostravar Club Tour 2014 aneb Ostraváci vyrážejí na velké turné

[středa, 29. leden 2014]

Pivovar Ostravar se stal generálním partnerem nejnovějšího turné kapely Kryštof. Koncertní šňůra Kryštof Ostravar Club Tour 2014 odstartuje 13. února v Ostravě a během následujících 7 týdnů zavítá do dalších 19 měst v České republice. Většina koncertů byla vyprodána už několik dní po zahájení předprodeje vstupenek.

Kryštof Ostravar Tour 2014 navazuje na loňské úspěšné turné Inzerát Tour, kterým se kapela Kryštof vrátila na přední příčky hitparád a upevnila si tak svou pozici na špičce české hudební scény. Na sklonku loňského roku získala skupina tři Zlaté slavíky - v kategorii skupina roku, nejoblíbenější píseň a MTV videoklip roku.

Podpora koncertního turné Kryštofů není z naší strany nikterak náhodná,“ říká manažerka značky Ostravar Zuzana Cieciotková a pokračuje: „S kapelou Kryštof jsme se pravidelně potkávali od roku 2004, naposledy to bylo při loňských slavnostech Ostravaru. Již delší dobu cítíme, že máme mnoho společného, pocházíme ze stejného regionu a jsme na to patřičně hrdí a také děláme věci stejně poctivě a naplno."

Frontman kapely Richard Krajčo její slova potvrzuje: „Naše kapela se vždy hrdě hlásí k Ostravě. Také Ostravar neodmyslitelně patří k tradiční ostravské kultuře. Vzájemné sympatie vedly k myšlence společně vyrazit na turné Kryštof Ostravar Club Tour. Připadalo nám to jako logické a pro obě strany přínosné propojení.

Jméno ostravského pivovaru se neobjeví pouze v názvu turné. Fanoušci kapely Kryštof si budou moci vychutnat nejen skvělou hudbu, ale i jedinečné pivo Ostravar Premium na všech koncertech Kryštof Ostravar Club Tour ať už na čepu nebo v podobě ochutnávek. ”Ke kvalitní hudbě výborné pivo určitě patří. A naše pivo Ostravar jím jednoznačně je! Vždyť o jeho kvalitu dbáme už 116 let. Díky použití tradiční technologie výroby jeho chuť dokonale vystihuje charakter tohoto regionu. Věřím, že i tento „kousek Ostravy“, který si kapela přibalila s sebou na cesty, návštěvníkům koncertů zachutná a umocní jejich hudební zážitek”, říká Roman Richter, vrchní sládek pivovaru Ostravar.

Protože většina koncertů v rámci Kryštof Ostravar Club Tour 2014 je již zcela vyprodaná, fanoušci Ostravaru a kapely jistě uvítají možnost soutěžit o vstupenky na vybrané koncerty na facebookovém profilu pivovaru: www.facebook.com/OSTRAVAR.

Program Kryštof Ostravar Club Tour 2014

13. 2. Ostrava, 15. 2. Prostějov, 20. 2. Praha, 22. 2. Kadaň, 27. 2. České Budějovice, 28. 2. Sušice, 1. 3. Tábor, 6. 3. Kolín, 7. 3. Šumperk, 8. 3. Zlín, 13. 3. Brno, 14. 3. Dolní Benešov, 15. 3. Frýdek-Místek, 19. 3. Trutnov, 20. 3. Česká Lípa, 21. 3. Litvínov, 26. 3. Ústí nad Labem, 27. 3. Liberec, 28. 3. Herálec


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI