Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Originální vánoční dárek? Speciální edice piva!

Co se píše o pivovarech a pivu


Originální vánoční dárek? Speciální edice piva!

[čtvrtek, 28. listopad 2013]

I letos milovníky piva z regionálních pivovarů jistě potěší speciální balení piv, která Pivovary Lobkowicz připravily k příležitosti nejkrásnějších svátků v roce – Vánoc. Díky pivním kolekcím totiž budou moci nejen ochutnat různá piva, která by jindy na jednom místě neměli možnost koupit, ale mohou s nimi udělat radost svým blízkým. Vánoční multipacky jsou totiž oblíbeným a přitom originálním dárkem.

Prvním ze speciálních vánočních balení je Zlatá edice pivních specialit, která obsahuje sedm různých piv z pěti regionálních pivovarů Čech a Moravy. Těšit se můžete na tmavý Granát z Černé Hory, speciály Telčský Zachariáš a Jihlavský Grand z Pivovaru Jihlava, Comenius z pivovaru v Uherském Brodě, polotmavé speciální pivo Démon z vysokochlumeckého pivovaru a v neposlední řadě také na piva Protivínský Granát a Prácheňská Perla z varny sládků v Protivíně.

Speciální vánoční balení těchto sedmi piv od listopadu postupně začínají prodávat obchodní řetězce Albert hypermarket, Billa, Globus, Interspar, Norma, Penny Market, Tesco, Trefa a vybrané filiálky Jednoty. Cena se na trhu pohybuje okolo 100 Kč.

Dalším speciálním balením je Pivní adventní kalendář s dvaceti různými pivy ze sedmi českých a moravských regionálních pivovarů. Princip Pivního adventního kalendáře je obdobný jako u čokoládových adventních kalendářů – na každý den od Mikuláše až po Štědrý den je pro jeho majitele připravena jedna láhev zlatavého moku.

Adventní kalendář obsahuje piva Vévoda a Démon z Pivovaru Vysoký Chlumec, Klášter Ležák a Klášter Premium z pivovaru v Klášteře Hradišti nad Jizerou, Rychtář Standard a Rychtář Premium z hlineckého Pivovaru Rychtář, Patriot, Premium a Kounic z uherskobrodského pivovaru, Šenkovní 10 a Ježek 11 z Pivovaru Jihlava, Kern, Granát, Sklepní, Páter a Ležák z jihomoravského Pivovaru Černá Hora a Platan 11, Schwarzenberg, Protivínský Granát a Lobkowicz Premium, které vaří sládci pivovaru v Protivíně. V průběhu listopadu jej začaly prodávat například řetězce Albert hypermarket, Billa, Globus a Norma. Cena se na trhu pohybuje okolo 350 Kč.

Úplnou novinkou letošního roku je Dárkové balení pivních stylů, které v sobě skrývá nejen osm různých piv z různých pivovarů, ale tato piva navíc reprezentují osm různých pivních stylů. V balení je možné nalézt vídeňský ležák Kounic a Sváteční kouřový ležák z Uherského Brodu, svrchně kvašené pšeničné pivo Velen, tmavý ležák Granát a speciální pivo s přídavkem medu Kvasar z Černé Hory, Klášterní XIX. Bock z Pivovaru Klášter, Chlumecký Amber Ale z Vysokého Chlumce a světlý ležák Lobkowicz Premium z protivínského pivovaru. Prodává jej například Kaufland za cenu okolo 160 Kč.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI